Testissä Roccat Vulcan 120 AIMO

Artikkelin kirjoittaja: Valtteri Ahonen | 2 kommenttia

Ulkonäkö


Vulcan-näppäimistö on sangen tunnistettava. Sen metallinen päällinen ja muoviset reunat ovat harvemmin nähty yhdistelmä, minkä lisäksi matalat näppäimet ikään kuin leijuvat korkealla näppäimistön yläpuolella ja jättävät paljon tilaa RGB-valaistukselle, joka täydellä kirkkaudella on itse asiassa jopa vähän liian häikäisevä. Onneksi kirkkautta voi kuitenkin säätää.

Näppäimistö on matala ja ohut. Näppäimet on muotoiltu hiukan koveriksi ja niiden reunat tuntuvat terävähköiltä. Oikeassa yläkulmassa on kolme painiketta ja säätönuppi. Painikkeilla voi hiljentää äänet, ja vaihtaa säätääkö nuppi ääntä vai valaistusta.


120-version mukana toimitetaan tosiaan rannetuki. Se on tavanomainen littana muovilätty, joskin magneettikiinnitys on kelvollinen. Cooler Master MK750:n pehmustettua rannetukea kokeilleena mikään muu ei vain tunnu miltään.

Vulcanissa ei ole erillisiä lisänäppäimiä. Nuolten yläpuoliset näppäimet (delete, insert jne.) on merkitty M-näppäimiksi. Omaan preferenssiini tämä sopii, sillä pidän tärkeänä että sormeni löytävät näppäimistön vasemman laidan kulmista ctrl- ja esc-näppäimet.

kommenttia 2

Moro1

Rohkea päätös tehdä arvostelu näppäimistöstä eikä laittaa mukaan yhtään kuvaa josta tuotteen näkisi kokonaisena.

Jaa mutta onhan tuossa ruudunkaappaus valmistajan softasta jossa se on. Never mind.

Valje

Originally posted by Moro1:
Rohkea päätös tehdä arvostelu näppäimistöstä eikä laittaa mukaan yhtään kuvaa josta tuotteen näkisi kokonaisena.
Kritiikki on aiheellinen, pahoittelut tästä. Lisäsin Ulkonäkö-sivulle kokonaisen tuotekuvan.

Kommentoi artikkelia