Testissä LG G Pad 7.0 – Mukiinmenevä edullisen hintaluokan Android-tabletti

Artikkelin kirjoittaja: Juha Tuppi

Yhteenveto

LG G Pad 7.0 -tabletin suurimmat heikkoudet ovat sen kamerat sekä ominaisuuksiltaan vaatimaton näyttö. Tallennuskapasiteetin pienuudestakin voisi purnata, mutta se puute on sentään korjattavissa microSD-muistikortilla. Toisaalta taas näitä seikkoja lukuun ottamatta laitteesta ei jäänyt mieleen oikeastaan mitään merkittävää vikaa tai ongelmaa.

Tabletti olikin ahkerassa käytössä testin aikana sohvalla: G Pad 7.0 oli laite paikallaan netissä surffailussa, sosiaalisen median seuraamisessa sekä viihde-elektroniikan kaukosäätimenä. Mainio akkukesto paransi entisestään tabletin toimivuutta kotisohvan monitoimilaitteena.

Testijakson perusteella LG on onnistunut leikkaamaan oikeista kohdista pyrkiessään tuomaan markkinoille kilpailukykyisesti hinnoitellun Android-tabletin. LG G Pad 7.0 on hinta/laatusuhteeltaan varsin tyydyttävä paketti, joskin kuvaamistarkoitukseen ja videomateriaalin suoratoistoon kannattanee valita jokin tehokkaampi laite. Joka tapauksessa LG G Pad 7.0 on ansainnut kolme ja puoli tähteä viidestä tasapainoisella suorituksellaan.


Kommentoi artikkelia