Tee se itse: Lisää tallennustilaa PlayStation 3:een

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 0 kommenttia

Tehtävälista päivitystä vartenPS3:n kovalevyn vaihto on rautatasolla tehty hyvin yksinkertaiseksi, eikä Sony ole ollut halukas estämään toimenpidettä. Voit käyttää uutena kovalevynä ainoastaan 2,5 tuuman SATA-levyä, jonka korkeus on 9,5 millimetriä tai vähemmän.

Useimmat 750 GB:n ja 1 TB kovalevymallit rajautuvat ulkopuolelle. Suurimmat kovalevyt ovat 750 GB:n (vain tietyt mallit) kokoisia, mutta eniten vastinetta rahalle tarjoaa 500 tai 640 gigatavun levyt. Oppaassamme käytimme Toshiban MK6465GSX-kovalevyä (5400 RPM, 640 GB).Olemassa olevan PS3 Slimin päivitys

PlayStation 3 Slim vaatii firmwareaan ainoastaan käynnistyksessä. Kaikki muu data säilötään kovalevylle. Jos ostat uuden konsolin ja päätät päivittää heti sen kovalevyn, silloin voi hypätä yli seuraavan sivun, joka käsittelee varmuuskopiointia. Varmuuskopion tehdään firmawaresta ja kovalevyn sisällöstä USB 2.0-porttiin liitettävän ulkoisen kovalevyn avulla. Ota huomioon, että USB 2.0 –tallennusvälineessäsi on tarpeeksi paljon kapasiteettia (tietoa voi olla 250 GB:n edestä, joten muistitikku ei ehkä riitä). Toimenpiteessä menee pari tuntia, joten varaa itsellesi reilusti aikaa.

Upouuden PS3 Slimin päivitys

Jos tarkoituksenasi on päivittää täysin uusi PS3-konsoli, niin silloin operaatio on yksinkertaisempi. Voit suoraan irottaa vanhan kovalevyn ja laittaa uuden tilalle. Sinun pitää vain ladata uusin firmware Sonyn verkkosivuilta (täältä) ja kopioi se USB-muistilaitteelle. Varmista, että laitoit firmwaren hakemistoon PS3/UPDATE.

Kommentoi artikkelia