Tee se itse: Lisää tallennustilaa PlayStation 3:een

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 0 kommenttia

Muunna PlayStation mediavarastoksesiTuore PlayStation 3 Slim on syönyt sisälleen aina 250 gigatavuun saakka tallennustilaa. Säätäjät eivät todennäköisesti halua maksaa tyhjästä ja siksi ostavat halvimman version, johon he sitten lisäävät suuremman kovalevyn. Nyt esittelemme askel kerrallaan etenevän oppaan kuinka kovalevyn vaihto-operaatio onnistuu.

Sonyn PlayStation 3 (PS3) on ollut markkinoilla jo vuodesta 2006 alkaen, mutta tämän päivän mallit ovat vain ydinominaisuuksiltaan samanlaisai alkuperäisiin verrattuna. Tuorein PlayStation 3 Slim on ohuempi kuin edeltäjänsä ja sitä myydään 120 GB:n (349 dollaria) ja 250 GB:n (429 dollaria) kovalevyillä. Olit pelaaja tai et, ei sinun kannata ohittaa PS3:n tuomia mahdollisuuksia pitää sitä koko kodin mediavarastona. Löytyyhän siitä myös Blu-ray-soitin. Tänään tutkimme mitä alkuperäiskovalevyn vaihtaminen omaan suurempaan oikein vaatii.

Sony tähän mennessä myynyt yli 30 miljoonaa PS3-konsolia. Myyntiluvuissa se on VGCharz.comin mukaan jäänyt jälkeen kilpailijoihiinsa Xbox 360:n ja Nintendo Wiihin nähden. Juuri sinulle sopiva konsoli riippuu erilaisista tekijöistä.

Yksi ostopäätöstä jouduttava tekijä on se, että lempipelisi voi olla saatavilla vain yhdelle konsolille. Muussa tapauksessa vaihtoehtoja jää kolme. Nintendo Wii tuo mukanaan hauskoja pelikokemuksia, mutta se ei tue teräväpiirtoa, digitaalista audiota tai muita vastaavia teknologioita. Microsoftin Xbox 360 yhdistää tietokoneen ja konsolin Windows Media Centerin ansiosta. PS3:n mukana tulee Blu-ray-asema ja huippuluokan rautaa. Teknisesti ajateltuna PS3 on muita edellä.

PlayStation 3 ja Xbox 360 sopivat hyvin kodin mediakeskukseksi, mutta tällä kertaa me keskitymme vain Sonyn tuotteeseen. Kuten jo totesimme, PS3 konsolia myydään 120 GB:n ja 250 GB:n versioina. Tavallisille käyttäjille näissä on ihan tarpeeksi tilaa, mutta jos haluat säilöä kuvia, videota (etenkin tilaa vievää HD-videota), niin silloin kovalevysi täyttyy varsin nopeasti. Onneksi PlayStation 3:n kovalevy on päivitettävissä suurempaan. Artikkelissa tulemme vaihtamaan 250 GB:n 640 GB:n kovalevyyn.

Kommentoi artikkelia