Kolme alle 100 euron koteloa virtalähteellä

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

AntecAloitamme jokaisen useamman komponentin arvostelun ottamalla yhteyttä mahdollisimman moneen valmistajaan, mutta monesti pyynnöt menevät kuuroille korville. Markkinointitapahtumien ja eri maiden lomien takia osa viesteistä jää huomiotta, joten on yleensä tarpeellista ottaa yhteyttä yritykseen useita kertoja saadakseen vastauksen. Näin kävi Antecin tapauksessa tämän vuoden Computexin aikaan. Viestimme saapui viime hetkellä, mutta ei ongelmitta.Pyysimme kotelon ja virtalähteen yhdistelmää alle 100€ hintaan ja mainitsimme jopa paria mallia esimerkiksi, mutta lopulta saimmekin väärän kotelon eikä meillä ollut aikaa saada korvaavaa tuotetta. Tiedämme, että Earthwatts 500W on arvostettu virtalähde, mutta se ei tullut tämän kotelon mukana.

Antec valmistaa kuitenkin muutamaa mallia, jotka täyttävät vaatimukset. NSK4480B on yksi esimerkki, tosin tämänkertainen mallikappale on päivitetty NSK 4482BUseat myyjät tarjoavat jopa Antecin suosittua Three Hundred -koteloa edullisen BP430-virtalähteen kanssa alle 100€ hintaan.

Salaliittoteorioita syntyy kommenttiosastoilla ahkeraan kun suosittua merkkiä ei olekaan arvostelussa, joten tällä kertaa päätimmekin kumota moiset epäilyt jo etukäteen. Lukijat voivat rauhassa uskoa, että käytämme jatkossakin heidän suosimiaan merkkejä jokaisessa useamman komponentin arvostelussa, ja tiedämme myös, että seuraavalla kerralla saamme Antecilta kotelon tai virtalähteen ajoissa.

Kommentoi artikkelia