Deus Ex: Human Revolution suorituskykyanalyysi

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 1 kommentti

LoppuyhteenvetoAloitetaan vaikka sillä, että Deus Ex: Human Revolution on vaikuttava saavutus, ja tarjoaa paljon hyviä pelihetkiä. Peli on monin tavoin samankaltainen Mass Effect 2:n kanssa, mutta Deus Ex: Human Revolution on intiimimpi kokemus. Tarina soljuu eteenpäin paremmin ja dialogivalinnat on toteutettu paremmin Deus Ex:ssä. Toisaalta taistelu on välillä heikkoa tekoälyttömyyden ansiosta. Kaikille Deus Ex ei varmasti sovi, mutta sen monipuolisuus takaa kuitenkin palkitsevia pelikokemuksia monille.Suorituskykypuolella peli toimii DX9-moodissa jo GeForce GT 240:llä tai Radeon HD 6570:llä 1680x1050-resoluutiolla. Maksimiasetukset 1080p-resoluutiolla ja AA:lla saa käyttöön jo Radeon HD 5770:llä tai GeForce GTX 550 Ti:llä. Näytönohjaimeen ei siis tarvitse panostaa paljoa tämän pelin osalta.Toisaalta peli tykkää suoritintehosta. Neliytiminen Sandy Bridge -suoritin on tähän peliin paras valinta. Halvemmassa päässä hyviä tuloksia saa aikaan Core i3-2100, mutta peli hyötyy myös ylikellotetusta i5-2500K:sta. Myös AMD:n neliytimiset ovat riittäviä, mutta ne jäävät kuitenkin jälkeen Intelin suorittimista.Ensimmäinen AMD HD3D -peli

Lopetellaan AMD HD3D-toteutuksella. Deus Ex: Human Revolution on ensimmäinen peli josta löytyy natiivi HD3D-toteutus (myös Dirt 3:n lisättiin tuki päivityksellä vastikään, ja Battlefield 3:sta tulee myös löytymään tuki). Kuten Crysis 2:n tapauksessa, tuki on vain yhdelle valmistajalle, joten tarvitset tässä tapauksessa Radeon HD 5000- tai 6000-sarjan kortin. Lisäksi sinulla on oltava AMD:n HD3D-standardia tukeva 3D-näyttö. Nvidia saattaa mahdollisesti julkaista myöhemmin 3D Vision -profiilin peliin, mutta se jää nähtäväksi.

Arvostelu ei keskittynyt HD3D:n, mutta kokeilimme sitä, ja se toimi hyvin 1080p/24 FPS ja 720p/60 FPS (1080p/60 FPS vaatii DisplayPort 3D-monitorin jota meillä ei ole). AMD:n tuettujen monitorien lista on tällä hetkellä heikko, ja ainoat tuetut DisplayPort 3D -monitorit ovat uudet Samsungin 750- ja 950-sarjan näytöt joiden saatavuus on tällä hetkellä heikko. Joka tapauksessa peli toimi 3D:n kanssa hyvin lukuun ottamatta SSAO-efektiä joka piti ottaa pois koska se aiheutti virheitä kuvaan päällä ollessaan.

kommentti 1

Anonymous User

ZSCu7R <a href="http://ljvonkykjdna.com/">ljvonkykjdna</a>

Kommentoi artikkelia