AVADirectin W860CU: Mobility Radeon HD 5870 vs. GeForce GTX 285M

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 0 kommenttia

Clevo W860CU


Tietokoneesta löytyy 15,6 tuuman “True HD" 1920x1080 TFT-näyttö, joka kilpailee monen suuremman kokoluokan näytön kanssa. Suuremmat tietokoneet häviävät kuitenkin painossa. AVADirectin kannettava painaa 3,5 kilogrammaa.


2,0 megapikselin webcam on hyvin piilotettu näytön yläreunaan. Paikka on hyvä videokonferenssi- ja viestintäkäyttöä ajatellen.


Monien muiden huippuluokan kannettavien tapaan W860CU:sta löytyy sormenjälkitunnistin kirjautumisia varten.


Täysikokoinen näppäimistö ei ole taustavalaistu ja aktiivisuusvalotkin ovat sopivan himmeät. Lisäarvoa tuo täysi numeronäppäimistö.


Kaiuttimien lisäksi löytyy mikki ja digitaaliset ulostulot. Oikeasta reunasta löytyy myös yksi USB 2.0 portti, ExpressCard-paikka, eSATA-portti ja DVI-I-liitin.


RJ11-paikka, USB 2.0 -portti, mini IEEE-1394 -portti, MMC/SD/MS kortinlukija ja Blu-ray –comboasema ovat vasemmalla reunalla. AVADirect tarjoaa myös halvempia vaihtoehtoja optiseksi asemaksi.


W860CU:n takapaneelista löytyy Kensington Lock -reikä, HDMI- ja kaksi USB 2.0 porttia, virtapistoke sekä RJ45-verkkopaikka. Petyin vain neljään USB-paikkaa, lisäksi harmittelen sitä, ettei oikean kyljen sijasta DVI-paikkaa ole laitettu taakse.

Kommentoi artikkelia