Töihin AfterDawniin? Etsimme uutiskirjoittajaa tiimiimme!

Kirjoittaja Petteri Pyyny, | Kommentteja (25)

Töihin AfterDawniin? Etsimme uutiskirjoittajaa tiimiimme!
Reilu vuosi on vierähtänyt siitä, kun viimeksi haimme sisällöntuotantoomme lisävoimia. Sami ja Valtteri ovatkin hyvin kotiutuneet, mutta jälleen olemme sen haasteen edessä, että tarvimme vahvistuksia joukkoihimme. Eli AfterDawn etsii joukkoihinsa sisällöntuottajaa uutis- ja artikkelitiimimme vahvistukseksi.

Mikäli olet vannoutunut uutisjunkie, joka ymmärtää "kaiken" kaikesta teknologiaan liittyvästä -- ja osaa vieläpä kirjoittaa siitä hyvin, selkeästi ja ymmärrettävästi -- tervetuloa joukkoihimme. Pienenä lisävaatimuksena mainittakoon sujuva englanninkielen luetunymmärtäminen ja mahdollisuus kommunikoida - ainakin auttavasti - englanniksi muun tiimin kanssa.

Eli yhteenvetona siitä, mitä haemme:
 • Pystyt osallistumaan sisällön tuottamiseen vähintään neljänä päivänä viikossa, mielellään 3-6 tuntia/päivä (ei mikään kiveen kirjoitettu tuntimäärä, vaan voidaan sopia tapauskohtaisesti ja elämäntilanteeseen sopien).
 • Osaat kirjoittaa erittäin hyviä, lyhyitä, mutta samalla ytimekkäitä uutisia ja osaat tiivistää lähdemateriaalista oleellisimman kirjoittamaasi tekstiin.
 • Osaat kääntää selkeälle ja sujuvalle suomenkielelle laajemmatkin (myös todella laajat) englanninkieliset artikkelikokonaisuudet (lähteenä THG USA).
 • Ymmärrät teknologian terminologian ja käsitteet erittäin hyvin, oli sitten kyseessä kännyköihin liittyvä sanasto (LTE, DC, näyttötekniikat, jne...), PC-tekniikan terminologia (ylikellotussanasto, prosessoreissa käytettävät lyhenteet, jne) tai verkkopalveluiden tekniikka.
 • Olet ylipäätään ns. uutisjunkie, eli seuraat herkeämättä aktiivisesti tekniikan alan kehitystä eri lähteistä - myös englanninkielisistä.
 • Pystyt pitämään sovitut aikataulut ja tavoitteet.
 • Pystyt itsenäiseen työskentelyyn esim. kotoa käsin (tosin, tarjoamme myös mahdollisuutta työskennellä Oulun toimistoltamme, jos niin haluat).
 • Olet vähintään 18 vuotta täyttänyt (työajat venyvät ja paukkuvat .. jos firma X pitää ison pressin ma-ti -välisenä yönä Suomen aikaa klo 03-05, niin aiheesta kirjoitetaan juuri silloin eikä yhdeksältä aamulla..).
 • Hallitset englannin kielen erittäin hyvin -- suurin osa alan uutisista, lehdistötiedotteista, jne julkaistaan englanniksi.

Mitä työ pitää sisällään?
 • Ennenkaikkea ja pääasiassa päivittäistä uutisten kirjoittamista, mielellään 4-7kpl uutisia jokaisena työpäivänä, kohdesivustoina AfterDawn, Puhelinvertailu sekä Tom's Hardware.
 • Aika ajoin uutisten kirjoittamista myös viikonloppuisin.
 • Laajempien englanninkielisten artikkelien kääntämistä suomeksi
 • Uusien puhelinten ja muiden laitteiden testausta ja arvostelujen kirjoittamista.

Miksi AfterDawniin?
 • Pääset osaksi Suomen toiseksi suurinta teknologiasivustoa
 • Erittäin rento ja kansainvälinen (työntekijöitä Suomessa, Yhdysvalloissa, Irlannissa, Tanskassa ja Hollannissa), noin 15 hengen työtiimi.
 • Työajat ovat täysin itse valittavissa. Lisäksi olemme erittäin joustavia lomien, jne suhteen.
 • Suoraan sisällöntuotannon tasoon ja määrään kytketty palkka.

Mikäli uskot, että homma on omiaan sinulle, voit hakea paikkaa täällä:


https://dawn.fi/general/hae_avointa_paikkaa.cfm

Palkkaus tapahtuu "per juttu"-pohjalta ja palkkauksen taso sovitaan tehtävään valitun henkilön kanssa.

Mikäli homma ei kiinnosta, mutta tunnet jonkun tehtävään "täydellisesti" sopivan, vinkkaa paikasta häntäkin.

Hakuaika loppuu 22.9.2013 klo 23:59

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

25 kommenttia

Hate029
Hate029
Hyvä kun homma laajenee taas (ilmeisesti näin)! Harmi kun omat rahkeet eivät tuohon riitä.
Pisti kyllä hauskasti silmään ilmoituksessa nämä: "jos firma X pitää ison pressin ma-ti -välisenä yönä Suomen aikaa klo 03-05, niin aiheesta kirjoitetaan juuri silloin eikä yhdeksältä aamulla..)." Lopussa mainitaan hiukan ristiriitaisesti: "Työajat ovat täysin itse valittavissa."
muppis
muppis
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Hate029:

Pisti kyllä hauskasti silmään ilmoituksessa nämä: "jos firma X pitää ison pressin ma-ti -välisenä yönä Suomen aikaa klo 03-05, niin aiheesta kirjoitetaan juuri silloin eikä yhdeksältä aamulla..)." Lopussa mainitaan hiukan ristiriitaisesti: "Työajat ovat täysin itse valittavissa."

Liukumia, sano. ;)

dRD
dRD
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Hate029:
Hyvä kun homma laajenee taas (ilmeisesti näin)! Harmi kun omat rahkeet eivät tuohon riitä.
Pisti kyllä hauskasti silmään ilmoituksessa nämä: "jos firma X pitää ison pressin ma-ti -välisenä yönä Suomen aikaa klo 03-05, niin aiheesta kirjoitetaan juuri silloin eikä yhdeksältä aamulla..)." Lopussa mainitaan hiukan ristiriitaisesti: "Työajat ovat täysin itse valittavissa."
Henry Fordin tarjoama valinnanvapaus on valinnanvapautta sekin. "auto saa olla minkävärinen tahansa, kunhan se on musta"
Hate029
Hate029
Lainaus:
Henry Fordin tarjoama valinnanvapaus on valinnanvapautta sekin. "auto saa olla minkävärinen tahansa, kunhan se on musta"
Yhtä ahdasmielinen ajattelutapa kuin paikallisen tietokoneliikkeen myyjän kysely kymmenisen vuotta takaperin: "Mikä windows sun koneessa on?" Ei sitten kerrasta eikä kahdesta muistanut, että muitakin vaihtoehtoja on.

Ei muuten tainnut lukea milloin hakuaika päättyy?
dRD
dRD
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Hate029:
Lainaus:
Henry Fordin tarjoama valinnanvapaus on valinnanvapautta sekin. "auto saa olla minkävärinen tahansa, kunhan se on musta"
Yhtä ahdasmielinen ajattelutapa kuin paikallisen tietokoneliikkeen myyjän kysely kymmenisen vuotta takaperin: "Mikä windows sun koneessa on?" Ei sitten kerrasta eikä kahdesta muistanut, että muitakin vaihtoehtoja on.
Heh :-) Ja vakavasti puhuen, meillä saa tosiaan valita työaikanasa vapaasti, nuo pressieventit, jne jaetaan aikalailla vapaaehtoisuuden pohjalta ja oikeastaan koskaan niiden kanssa ei ole ollut vaikeuksia tekijöitä löytää.

Lainaus:
Ei muuten tainnut lukea milloin hakuaika päättyy?
Elokuun loppupuolella, sen tarkemmin ei nyt vielä määritellä.
Hyperion98
Hyperion98
Tuntuu, että edellisestä hausta olisi paljon vähemmän aikaa :). No, 3 : n vuoden päästä voisin hakea kun ikää on kertynyt.
Hyperion98
Hyperion98
Ai niin, vielä palkasta. Jos kirjoittaa vaikka sen 4 juttua päivässä, niin paljonko palkkaa se tietää kuukaudessa? Vai meneekö julkaistavien juttujen mukaan (koska useampi kirjoittaja x 4 = niin montaa juttua ei tule päivittäin)?
ep_
ep_
Tosiaan tuntuu sille, että ihan äskenhän tänne porukkaa viimeksi haettiin uutisia kirjoittelemaan. :-) Pitää itse hakea seuraavassa haussa, kun en nyt reiluun puoleen vuoteen halua mihinkään työhön sitoutua. ;-)
Lumikki
Lumikki
Lainaus:
Hyvä kun homma laajenee taas (ilmeisesti näin)!

Aika usein tänne haetaan uutisten kirjoitajia.

Itse veikkaan että porukkaa siirtyy toisin hommiin oltuaan vähän aikaan.
"Voi olla ihan hyvä vapaa sivutyö jollekin..."
RekookeR
RekookeR
Ottakaa heti 3 kirjoittajaa ja lainatkaa yhtä myös Mato78lle. Tuntuu että nykyään ei uutisia juurikaan tule kummaltakaan. Mato on kuollut jo ihan täysin ja etusivu on näkynyt valkoisena jo muutaman kuukauden. Murossa vielä uutisia tulee, mutta niiden aihealue on kovin suppea joten lisää kaivattaisiin.
dRD
dRD
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lumikki:
Lainaus:
Hyvä kun homma laajenee taas (ilmeisesti näin)!

Aika usein tänne haetaan uutisten kirjoitajia.

Itse veikkaan että porukkaa siirtyy toisin hommiin oltuaan vähän aikaan.
"Voi olla ihan hyvä vapaa sivutyö jollekin..."
Osin juurikin näin, osin taas johtuu siitä, että olemme laajentaneet uutistiimiämme vuosien mittaan. Aktiivisesti kirjoittavia on suomitiimisssä nyt päätoimittajan lisäksi neljä.

Isoin "poistumisreitti" on ollut nyt viimeiset vuodet se, että meidän toimittajat ovat löytäneet oman alansa duunia: nykyduuneja meidän entisillä toimittajilla ovat mm. SW/HW Developer, Development Manager, Programmer, Senior Engineer, jne noin äkkiseltään LinkedInistä katsottuna.

Ja käsittääkseni kaikki(?) ovat lähteneet hyvillä fiiliksillä kohti uusia haasteita :-)

Eniten nostan hattua meidän hyvälle osumatarkkudellemme -- olen ollut hyvin tyytyväinen kaikkiin rekrytointeihimme, johtuen ehkä siitä, että CV ei juuri paina valinnoissa, vaan pistämme hakijat nimenomaan kirjoittamaan ja valitsemme sitten sen pohjalta.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti RekookeR:
Ottakaa heti 3 kirjoittajaa ja lainatkaa yhtä myös Mato78lle. Tuntuu että nykyään ei uutisia juurikaan tule kummaltakaan. Mato on kuollut jo ihan täysin ja etusivu on näkynyt valkoisena jo muutaman kuukauden. Murossa vielä uutisia tulee, mutta niiden aihealue on kovin suppea joten lisää kaivattaisiin.
Tällä alalla on äärimmäisen vaikea saada uutistuotantoa kannattavaksi. Isot mediatalot saattavat tehdä sitä tappiolla, pienenpienet firmat taas kokeilevat hommaa aikansa ja jos tuloja ei tule, lyödään hanskat lopulta tiskiin.

Tämä on juurikin sitä, mitä olen peräänkuuluttanut aika ajoin -- antakaa mainosten näkyä sivuilla, joista pidätte. Se ei auta paljoa, tokikaan, mutta vähän sentäs. Jos tuloja ei tule, homma kuivuu käsiin -- Suomessa on nyt jo aika monta techblogia, jotka ovat lopettaneet tai ainakin hiljentyneet huomattavasti :-(
Hate029
Hate029
Lainaus:
Tällä alalla on äärimmäisen vaikea saada uutistuotantoa kannattavaksi. Isot mediatalot saattavat tehdä sitä tappiolla, pienenpienet firmat taas kokeilevat hommaa aikansa ja jos tuloja ei tule, lyödään hanskat lopulta tiskiin.

Tätä aihetta on käsitelty muistaakseni aikaisemminkin näissä kommenteissa, mutta mikä on se lopullinen (ratkaiseva) tapa millä digitaalinen uutisointi saadaan kannattavaksi? Hesarin malli "maksa kymppi kuussa niin näet uutiset" ei ole toimiva ainakaan pienemmillä uutisoijilla.
Mainoksista kertyvät tulot mainitaan joka paikassa, mutta ne eivät ilmeisestikään riitä kaikkeen. Vierailijoidenkin kannalta on parempi, että sivuston mainokset eivät täytä koko ruutua.
Erilaisia ideoita on käytössä, lahjoituksista ja maksullisista lisämateriaaleista lähtien. Kuitenkin tuo pakollinen maksullisuus tuntuu todella huonolta ajatukselta ja on omiaan karkoittamaan kävijöitä. Onko ongelma ihmisten tottumuksessa saada netistä kaikki ilmaiseksi vai missä?
Lumikki
Lumikki
Lainaus:
Tällä alalla on äärimmäisen vaikea saada uutistuotantoa kannattavaksi.

Varmasti on paristakin asiasta.

Ensinnäkin uutisen arvo ei ole kovin korkea kuluttajan silmissä ja toiseksi sitä samaa uutista saa useasta paikasta. Kun on paljon työttömyyttä niin peruselämisen asiat saavat suuremman arvon kuin viihde.

Monet noista poistuneista sivustoista ovat olleet ihan harraste pohjaisia. Henkilöiden kiinnostukset ja tärkeysjärjestykset ovat siirtyneet muualle elämässä, kuin jonkun sivuston ylläpidossa.

Mainoksiin en sano mitään, minun mielipiteeni tiedätte.

Lainaus:
Onko ongelma ihmisten tottumuksessa saada netistä kaikki ilmaiseksi vai missä?
Kyllä, miksi maksaa jostain kun sen saa kuitenkin ilmaiseksi. Toiseksi asia ei edes ole niin tärkeä että sitä ilmankin ei voisi olla, lähinnä koko asia on ihan viihdettä eli ajankulua. Ihan turha sitä on kuvitella että me huviksemme elätämme muita ihmisiä meidän rahoilla. Kyllä ainakin minun rahoille löytyy järkevämpääkin käyttöä kuin uutiset. Tosiasia on että kun yksi "yrittäjä" tai harrastelija poistuu markkinoilta niin joku muu yrittää samaa asia netissä uudestaan.

Vaikeaa se on monilla muillakin aloilla kuin pelkästään tällä Teidän.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 30. heinäkuuta, 2013 @ 9:54
dRD
dRD
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Hate029:
Lainaus:
Tällä alalla on äärimmäisen vaikea saada uutistuotantoa kannattavaksi. Isot mediatalot saattavat tehdä sitä tappiolla, pienenpienet firmat taas kokeilevat hommaa aikansa ja jos tuloja ei tule, lyödään hanskat lopulta tiskiin.

Tätä aihetta on käsitelty muistaakseni aikaisemminkin näissä kommenteissa, mutta mikä on se lopullinen (ratkaiseva) tapa millä digitaalinen uutisointi saadaan kannattavaksi? Hesarin malli "maksa kymppi kuussa niin näet uutiset" ei ole toimiva ainakaan pienemmillä uutisoijilla.
Mainoksista kertyvät tulot mainitaan joka paikassa, mutta ne eivät ilmeisestikään riitä kaikkeen. Vierailijoidenkin kannalta on parempi, että sivuston mainokset eivät täytä koko ruutua.
Erilaisia ideoita on käytössä, lahjoituksista ja maksullisista lisämateriaaleista lähtien. Kuitenkin tuo pakollinen maksullisuus tuntuu todella huonolta ajatukselta ja on omiaan karkoittamaan kävijöitä. Onko ongelma ihmisten tottumuksessa saada netistä kaikki ilmaiseksi vai missä?
Näkisin näin, että mainonta se loppupeleissä on, jolla valtaosa uutissisällöstä tullaan kattamaan myös 0-5v aikajänteellä. En näe laajassa mittakaavassa oikein vaihtoehtoja tuolle. Mainonnan kannattavaksi saaminen taas on meillä vaatinut oman sisällön/yleisön ymmärtämistä, hyvää mainosmyyntitiimiä ja joustavuutta mitä moninaisimpien räätälöityjen mainosratkaisujen tekoon. Lahjoitukset eivät tunnu toimivan Wikipediallekaan ja maksumuuri saattaa toimia muutamalle household-nimelle, kuten Hesarille ja Kauppalehdelle.
dRD
dRD
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lumikki:
Monet noista poistuneista sivustoista ovat olleet ihan harraste pohjaisia. Henkilöiden kiinnostukset ja tärkeysjärjestykset ovat siirtyneet muualle elämässä, kuin jonkun sivuston ylläpidossa.
No ei nyt näinkään, esim. mato78:n taustalle on perustettu ajan saatossa yhtiökin huolehtimaan rahan kanavoinnista. Lähes kaikki tech-sivustot ovat syntyneet harrasteprojekteina, josta on ajan kanssa tullut työ.

Lainaus:
Tosiasia on että kun yksi "yrittäjä" tai harrastelija poistuu markkinoilta niin joku muu yrittää samaa asia netissä uudestaan.

Vaikeaa se on monilla muillakin aloilla kuin pelkästään tällä Teidän.
Sinänsä totta, mutta Suomen netin nykytilan kun katsoo, niin mulla on vähän pelko siitä, että jos Muro ja me lopetettais, tilalle ei tulisi enää mitään "hullujen harrastajien" perustamaa. Iltapäivälehtien digiosiot ja Sanoman olemassaolevat sivustot, jne täyttäisivät osittain syntyneen aukon ja loput joutuisi lukemaan englanninkielisiltä sivuilta.

Toki tarve täyttyisi silti, mutta ehkä kapeammalla otannalla. Tiedä sitten, onko se sinänsä mikään arvo.
Lumikki
Lumikki
Lainaus:
Toki tarve täyttyisi silti, mutta ehkä kapeammalla otannalla. Tiedä sitten, onko se sinänsä mikään arvo.

Vaikea sanoa tulevaisuudesta Teidän alalla.

Esimerkiksi jokainen nyt näkee että elokuvateatterit ovat elänneet tekohengityksellä jo vuosia. Teknologia ja yhteiskunta on muuttunut.

Samaa on käymässä paperi pohjaisille lehdille eli Netti syö siltä tilaajia. Mistä ja miten ihmiset saavat tulevaisuudessa uutisensa on hyvä kysymys.

Yritysten suoramarkinointi propagandana?

Sillä sieltä Tekin suurimman osan uutisista loppujen lopuksi saatte IT-alalla?
Hate029
Hate029
Lainaus:
Mistä ja miten ihmiset saavat tulevaisuudessa uutisensa on hyvä kysymys.

Yritysten suoramarkinointi propagandana?

Sillä sieltä Tekin suurimman osan uutisista loppujen lopuksi saatte IT-alalla?
Jos jokin yritys julkaisee uuden laitteen ja sen tiedot on avoimesti selvillä, niin eikö arvostelija/uutisen kirjoittaja ole se, joka arvio laitteen laadun/tason jne? En usko, että afterdawnin porukka arvioi uusia julkaisuja sen perusteella, mitä jokin yritys siitä sanoo.
En ole nähnyt suuremmin eroa Microsoftin, Applen ja Googlen julkaisuissa, näin esimerkiksi. Välillä jostain uutisoidaan enemmän kuin toisesta, mutta sekin johtuu nähdäkseni vain siitä, että kyseinen yritys julkaisee jotain uutta (esim. lippulaivamallin), mikä tietysti tuottaa paljon uutisoitavaa.
Itselleni juurikin yksi syy tämän sivuston lukemiseen on se, että selvää painotusta minkään tietyn tuotteen/yrityksen suuntaan ei ole, vaan uutisoinnissa pyritään objektiiviseen kritiikkiin.
Kirjoittajien asiantuntijuus ja kriittinen suhtautuminen ovat ne suotimet, joiden läpi tämä "propaganda" sulatetaan hyväksi informaatioksi. Toki jotkin kirjoittajat suosivat ja mainostavat näkyvästikin joitain yrityksiä ja periaatteessahan uutinen on aina kirjoittajan näkemys (ostettu tai oma) esiteltävästä asiasta.
Lumikki
Lumikki
Lainaus:
Jos jokin yritys julkaisee uuden laitteen ja sen tiedot on avoimesti selvillä, niin eikö arvostelija/uutisen kirjoittaja ole se, joka arvio laitteen laadun/tason jne?

Toivottavasti, mutta suuri osa uutisista vain tiedottaa sen mitä se yrityksen markinointi julkaisi. Olisi kiva jos arvioitaisiin tuotteita enemmän, mutta ei taida siihen rahkeet riittää, tutkivaan journalismiin. Onhan niitäkin välillä, mutta saisi olla enemmän.

Lainaus:
En usko, että afterdawnin porukka arvioi uusia julkaisuja sen perusteella, mitä jokin yritys siitä sanoo.

Tuskin he siihen kantaa ottavat, lähinnä vain välittävät sanomaa eteenpäin.

Lainaus:
En ole nähnyt suuremmin eroa Microsoftin, Applen ja Googlen julkaisuissa, näin esimerkiksi. Välillä jostain uutisoidaan enemmän kuin toisesta, mutta sekin johtuu nähdäkseni vain siitä, että kyseinen yritys julkaisee jotain uutta (esim. lippulaivamallin), mikä tietysti tuottaa paljon uutisoitavaa.

Totta, mutta ne uutiset on kyllä keskittynyt juuri tiettyjen yhtiöiden tekemisiin. Vaikka niitä yhtiöitä on maailmalla vaikka kuinka paljon. Mutta on täällä laaja-alaisempaa kuin joillain muilla. Eli voisi niistä pienistäkin laittaa juttuja, eikä vain näistä suuremmista.

Lainaus:
Itselleni juurikin yksi syy tämän sivuston lukemiseen on se, että selvää painotusta minkään tietyn tuotteen/yrityksen suuntaan ei ole, vaan uutisoinnissa pyritään objektiiviseen kritiikkiin.

No tuo suhteellisen hyvä puolueettomuus on kyllä plussaa täällä. Ja valikoima on pikkasen isompi kuin joillain muilla, mutta kyllä siinä löytyy parantamisen varaa. Yritykset julkaisee aina asiansa heille positiivisessa valossa, mutta sillä voi olla myös sille kuluttajalle negatiivisia asioita, joita harvoin mainitaan missään.

Lainaus:
Kirjoittajien asiantuntijuus ja kriittinen suhtautuminen ovat ne suotimet, joiden läpi tämä "propaganda" sulatetaan hyväksi informaatioksi. Toki jotkin kirjoittajat suosivat ja mainostavat näkyvästikin joitain yrityksiä ja periaatteessahan uutinen on aina kirjoittajan näkemys (ostettu tai oma) esiteltävästä asiasta.

Totta. Fani tai vihaaja ei saisi koskaan edes kirjoittaa artikkelia, koska siinä paistaa aina niin voimakkasti läpi se oma mieltymys liikaa. Ainahan se siellä on, mutta jos pyrkii neutraaliin niin voi saavuttaa ihan hyvän lopputuloksen.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 30. heinäkuuta, 2013 @ 11:14
Hate029
Hate029
Lainaus:
Totta, mutta ne uutiset on kyllä keskittynyt juuri tiettyjen yhtiöiden tekemisiin. Vaikka niitä yhtiöitä on maailmalla vaikka kuinka paljon. Mutta on täällä laaja-alaisempaa kuin joillain muilla. Eli voisi niistä pienistäkin laittaa juttuja, eikä vain näistä suuremmista.

Itse kaipaisinkin uutisia enemmän linux-maailmasta. Käsittelyssä yleensä vain kernelin suurimmat merkkipaalut ja Ubuntun julkaisut. Toisaalta ymmärrän, että uutiset pitää valita sen mukaan ketkä niitä lukevat. Suurinta osaa tuskin kiinnostaa pienempien jakeluiden asiat. Yllätyin kyllä kun suomenkielisellä afterdawnilla ei uutisoitu Ubuntun forumin hakkeroinnista.
Ehkä pienempiä yhtiöitä aletaan huomoida enemmän nyt kun kirjoittajiakin haetaan lisää. Toivottavasti ainakin lisää eikä vain korvata poistuvia.
Lumikki
Lumikki
Jos itse toivoisin niin ehkä hieman tähän suuntaan.

http://www.engadget.com/

Vaikka Linuxia käytänkin kotona niin ei siitä tarvitse uutisoida kuin ehkä ne suurimmat jutut.
_kooma_
_kooma_
Jotakin tämän tapaista olen jo pidempään odotellutkin, viime kertaiseen työnhakuun en ehtinyt osallistua eikä muutoinkaan siihen ollut mahdollisuutta silloisen elämän tilanteen vuoksi. Nytkin olen kyllä töissä, mutta nykyinen työni voisi sallia kyllä toisenkin duunin näin siis ajallisesti. Se että miten asiat saisi hoidettua konkreettisesti en vielä tiedä, mutta sen selvittämiseksi ei pitäisi olla suuria ongelmia.

Sivusto on tullut melko tutuksi kuluneen 6 vuoden aikana jona olen täällä pyörinyt, ja samaten uutisoinnin vaatimukset (olivat samat kuin viimeksikin samaan hommaan haettaessa) Englanti sujuu, ja nykyisin vieläpä paremmin kuin aiemmin. Uutisia (tekniikka sellaisia) luen edelleen päivittäin, ja esim afterdawn on ollut aloitussivunani pian vuodenpäivät.

Kiinnostus olisi siis ainakin itselläni suurta, mutta kuten sanoin, pitää tarkistaa että miten pystyn sovittamaan kaksi duunia keskenään. Nykyinen työni on päivä duunia, tosin työajat vaihtelevat päivien mukaan, eikä siis ole säännöllistä 8-16 duunia.
Kartoitan mahdollisuuteni hakea AD:lle duuniin, olishan se mahtavaa naittaa työ ja harrastukset keskenään :)
DonZQ
DonZQ
Kuulostaa ihan mukavalta hommalta, joka kieltämättä kyllä kiinnostaisi. Eräs mutta matkassa kumminkin on: TJ95.

harryy
harryy
Hoidetaanko rekrytointi netin kautta, toisin sanoen tarvitseeko Ouluun asti pistäytyä?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17. syyskuuta, 2013 @ 7:05
dRD
dRD
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti harryy:
Hoidetaanko rekrytointi netin kautta, toisin sanoen tarvitseeko Ouluun asti pistäytyä?
Rekrytointi hoidetaan netin yli. Eli ei, Ouluun asti ei tarvitse vaivautua rekrytoinnin yhteydessä. Toimistolle toimittajat valuvat nelisen kertaa vuodessa, sisältöpalavereihin, etc.
harryy
harryy
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti harryy:
Hoidetaanko rekrytointi netin kautta, toisin sanoen tarvitseeko Ouluun asti pistäytyä?
Rekrytointi hoidetaan netin yli. Eli ei, Ouluun asti ei tarvitse vaivautua rekrytoinnin yhteydessä. Toimistolle toimittajat valuvat nelisen kertaa vuodessa, sisältöpalavereihin, etc.
Taidan laittaa hakemusta vetämään.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Levytila vähissä 1 Ajuri- ja softaongelmat
Biisiketju 5640 Vapaata keskustelua
Motorolan puhelimen liittäminen Samsung TV:een 2 TV-out -ongelmat ja -keskustelu
Sony telkkari vilkuttaa punaista valoa 8 Televisiot
Yleistä keskustelua asian vierestä 136 Vapaata keskustelua
Jääkiekko MM 2024 8 Vapaata keskustelua
Kuvake ja pikakuvake 6 Windows -ongelmat
Zip purku 5 Ajuri- ja softaongelmat
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 190 Vapaata keskustelua
MSI Z390 A-Pro / Windows XP:n asennus 4 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä