Vaihtavatko AMD:n Radeon HD 7000 -ohjaimet kuvanlaadun suorituskykyyn?

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 1 kommentti

Kolme erilaista Catalyst A.I. -asetusta


Ajureista löytyy vielä yksi testattava muuttuja: Catalyst Control Centerin tekstuurisuodatusasetus, joka on osa Catalysta A.I. -liukuasetusta.

Testasimme Radeon HD 7870 - ja Radeon HD 6970 -kortit kaikilla kolmella eri asetuksella, jotka paneeli tarjoaa: Performance, Quality (joka on oletusasetus), sekä High Quality.

Radeon HD 7870:n kuvanlaatu paranee erittäin selvästi High Quality -asetuksella ja tekstuurien laatu käytännössä vastaa Radeon HD 6000 -sarjan kortteja niiden Quality-asetuksella. Lisäksi Radeon HD 6970 -kortin tekstuurien laatu tipahtaa Performance-asetuksen myötä Radeon HD 7870 -sarjan oletustasolle, mutta laadussa ei ole juuri eroa Quality- ja High Quality -asetusten välillä.

Tämän perusteella tiedämme, että Radeon HD 7000 -sarjan kortit saadaan näyttämään yhtä hyvältä ajurisäätöjen avulla, mutta on silti erikoista, että uusimmat kortit vaativat ajurisäätöjä saavuttaakseen saman kuvanlaadun kuin aiempi sukupolvi oletusasetuksilla. Seuraavaksi haluamme luonnollisesti selvittää miten Catalyst A.I -asetuksen nostaminen High Quality -tasolle tekee korttien suorituskyvylle.

kommentti 1

RekookeR

Hieno artikkeli, onneksi vanhaan temppuun ei oltu syyllistytty vaan kyse oli normaalista erheestä

-Reko

Kommentoi artikkelia