Thermaltake Level 10 ja SilverStone Fortress 2: tämän hetken kotelovalinnat?

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

Level 10 kokoaminen



Thermaltaken asennuspaketti muistuttaa lahjapakettia ja pitää sisällään manuaalin ja puhdistusliinan, yrittäen ehkä luoda elämystä kuten auton hankkiessa?



Kaksi ruuvia pitää Level 10 virtalähteen korin paikallaan. Poistamalla nämä kori voidaan nostaa irti kahdesta pohjalla olevasta metallilenkistä virtalähteen asennusta varten.



Emolevytarjotin on myös irroitettavissa, vaikka sen irroitus ei olekaan tarpeellista emolevyn asennuksessa.



Huomaa messinkinen koroke 140 mm tuulettimen vieressä. Asensimme jäljelle jäävät korokkeet etuosan EATX-koloihin näyttääksemme kuinka nämä emolevyt mahtuvat vain uhraamalla etutuulettimen.
Thermaltaken nettisivu listaa etutuulettimen kiinnikkeen sopivan 120 mm tuulettimille, mutta siinä on reiät vain 140 mm kohdilla. Yhden tuulettimen jäähdytyskennon lisääminen tähän vaatii siis erilaista asennustapaa, kuten johtoniputtimia tai teippiä. Vastaavasti poistoilman tuulettimelle kiinnikeaukot on porattu 140 mm , 120 mm ja 92 mm tuulettimien kohdille.



Level 10 pääosio nielee suurimmankin laitteiston, ja siinä on tarpeeksi tilaa enimmille työasemaluokan komponenteille ja ylisuurille CPU-jäähdyttimille. Kahdeksas korttipaikka lisää vielä mekaanista tukea kahden korttipaikan näytönohjaimille alimmassa paikassa.



LEDit korostavat Level 10 oikeaa ylänurkkaa, ja ne jotka pitävät moista mauttomana voivat jättää valot kytkemättä asentaessa. Samaa ei voi sanoa verenpunaisista LEDituulettimista jotka myös hehkuvat pehmeästi, vaan ne on korvattava jos valosta ei pidä.



Pehmeä valaistus pätee myös nimiöihin jokaisen etupaneelin liittimen vieressä, vaikka näitä on vaikeampi nähdä vahvemmin valaistujen virta- ja reset-nappien vieressä.

Kommentoi artikkelia