Thermaltake Level 10 ja SilverStone Fortress 2: tämän hetken kotelovalinnat?

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

Käytännöllistä Pröystäilyä?Vaikka suurin osa meistä ei koskaan maksaisi satoja euroja elektronisesta bling blingistä, joskus on tilanteita joissa pieni näyttävyys saattaa olla eduksi vakuuttavan vaikutelman luomiseksi. Toisin kuin taide, nämä nimenomaiset näytekappaleet ovat myös käytännöllisiä, sillä molempiin mahtuu tehokas laitteisto joka pysyy viileänä.

Kaikkein käytännöllisin tämän päivän koteloista on myös se vähemmän silmiinpistävä ja kallis. SilverStonen Fortress 2 tarjoaa loistavan ja hiljaisen jäähdytyksen sekä siistin takapaneelin joka sopii ovelle osoittavan työpöydän alle. Vaikka se pystyy pitämään sisällään kaikki suuret komponentit joita työasemiin laitetaan, se maksaa vain noin 100€ enemmän kuin "perinteinen" laatukotelo jota vastaan se normaalisti taistelee.Thermaltaken lähestymistapa tyylikkääseen tietokoneeseen tarjoaa vielä enemmän sisätilaa, ja sen kahdeksanpaikkainen peräpaneeli on täydellinen neljälle kahden korttipaikan lisäkortille. Jokainen joka haluaa tehdä oman supertietokoneensa koteloon joka näyttää vaikuttavammalta kuin mikään muu kotelo markkinoilla täytyy myös olla valmis maksamaan siitä. Vaikka se ei ole yhtä hiljainen kuin SilverStone Fortress 2, Thermaltake Level 10 eristää ääntä paremmin kuin normaali kotelo.

Premium-tuotteen ulkoasusta ja tehokkuudesta huolimatta niistä löytyy myös puutteita kovalevyjen asennumahdollisuuksissa. Vaikka molemmat tukevat hot-swap -asemia, niistä puuttuu neljä liitäntää takapaneelista. Suurempi ongelma joidenkin mielestä saattaa olla SAS-levyjen tuen puute. Ne jotka eivät rajoita itseään SATA:n löytävät SilverStonen CP05 taustalevyjohtoja noin 7$ hintaan verkkokaupoista, kun taas Thermaltake Level 10 ostajien täytyy ottaa yhteyttä suoraan valmistajaan tilatakseen nämä puuttuvat osat.

Pitäen yllä mainitut plussat ja miinukset mielessä, toinen näistä koteloista voisi olla tyylikäs ja toiminnallinen lisä "päänörtin" työhuoneeseen, riippuen hänen tarpeistaan. Kuten pitkäveteinen kuvauksemme osoitti, käytännöllisyyden lisäksi ne ovat myös herättävät erinomaisesti keskustelua.

Kommentoi artikkelia