Testissä neljä ylikellotettua GeForce GTX 580 -näytönohjainta

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 3 kommenttia

Zotac GeForce GTX 580 AMP^2! EditionTestasimme jo aiemmin Zotacin GeForce GTX 480 AMP! Edition kortin, ja päällepäin GTX 580 AMP^2 ei vaikuta erilaiselta. Molemmat käyttävät Zalmanin loistavaa VF3000-jäähdytintä. AMP^2:ssa on kuitenkin GF110-piiri (toisin kuin kuumana käyvä GF100), ja tuplasti enemmän muistia: 3072 Mt. Kortti on myös ylikellotettu 815/1025 MHz kellotaajuuksille.Zalman VF3000N on edelleen suuri ja tehokas, käyttäen kahta 92 mm aksiaalituuletinta ja viittä 6 mm kuparilämpöputkea, jotka siirtävät lämpöä kuparipohjasta. Jäähdytin on sen verran kookas, ettei se mahdu kahteen korttipaikkaan. SLI-settiä harkitsevien on hankittava sopiva emolevy näille korteille.AMP^2!:n mukana tulee HDMI mini-to-HDMI -adapteri, Molex-to-six-pin PCIe -adapteri, six-pin-to-eight-pin PCIe -adapteri, DVI-VGA-adapteri, ajuri-CD, manuaali, Zotac Boost Premium -ohjelmisto ja Assassin's Creed: Brotherhood -peli. Hyvä, että ainakin yksi testin valmistajista sisällyttää pelin korttinsa mukana.

Zotacin kortti tulee kahden vuoden takuulla, ja rajoitetulla elinikäisellä takuulla asiakkaille jotka rekisteröivät kortin 14 päivän kuluessa ostoksesta.Referenssimallin tapaan GeForce GTX 580 AMP^2! on varustettu kahdella dual-link DVI -liitännällä ja yhdellä HDMI mini -liitännällä.Zotacin kortti on tällä hetkellä saatavilla noin 550€ hintaan, tehden siitä hyvin kalliin verrattuna halvimpiin referenssimalleihin.Ylikellotus

Zotacin Firestorm-ylikellotustyökalu on jokseenkin spartalainen ohjelmisto, eikä se tarjoa jännitesäätöjä. Turvaudumme siis MSI:n Afterburneriin.Nostimme ytimen jännitteen 1,15 V tasolle, tuulettimet täysille, ja AMP^2! nousi 1020/1150 MHz taajuuksille FurMark-testissä. Tämä on testin ainoa 1GHz+ kellotus, mutta pelivakauden takaamiseksi kellot jouduttiin tiputtamaan 950/1125 MHz tasolle.

kommenttia 3

matiask86

kurttio matias

Anonymous User

Just wish to say your article is as asnnoishitg. The clearness to your put up is simply great and i could think you are a professional in this subject. Well with your permission let me to grasp your feed to stay updated with imminent post.

Anonymous User

ico47L <a href="http://inescrsojfqu.com/">inescrsojfqu</a>

Kommentoi artikkelia