Testissä neljä ylikellotettua GeForce GTX 580 -näytönohjainta

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 3 kommenttia

MSI N580GTX Twin Frozr II/OCMSI:n lippulaivamalli on N580GTX Lightning Xtreme Edition on varustettu 3072 megatavulla GDDR5-muistia, mutta testiin saatu mallin on sen pikkuveli, jossa on vain 1536 Mt muistia, ja noin 460 € hintalappu. 800/1024 MHz kellotaajuudet ovat melko kesyt verrattuna testin muihin malleihin. Kortti on kuitenkin hieman kalliimpi kuin referenssimallit, johtuen sen jäähdytysratkaisusta, joka on yksi markkinoiden parhaimmista.MSI käyttää kahta aksiaalituuletinta metallikuorten ympäröimänä Twin Frozr II -coolerissa. 80 mm tuulettimet jäähdyttävät kolmea 6 mm ja kahta 8 mm lämpöputkea, jotka siirtävät lämpöä pois nikkelöidystä kuparipohjasta. Kortti on hiukan korkeampi kuin Nvidian referenssimalli, mutta se mahtuu edelleen kahteen korttipaikkaan.Kuten Gigabyte, myös MSI lähetti meille vain demokortin ilman myyntipakkausta. MSI:n sivujen mukaan myyntipakkauksessa tulee HDMI mini-to-HDMI johto, Molex-to-six-pin PCIe -virtajohto, six-pin-to-eight-pin PCIe -virtajohto, DVI-VGA-adapteri, ajuri-CD, manuaali ja käyttöopas.

MSI:n kortti tulee kolmen vuoden takuulla.Referenssimallin tapaan MSI:ssä on kaksi dual-link DVI -liitäntää ja yksi HDMI mini -liitäntä.Ylikellotus

MSI:n Afterburner on kellotustyökalujen kruunamaton kuningas. Se tarjoaa loistavan seurantatyökalun ja ylikellotusvaihtoehdot (mukaan lukien jännitesäädöt useimmilla näytönohjaimilla). Tärkein ominaisuus lienee kuitenkin se, ettei työkalu ole pelkästään MSI:n tuotteille, vaan toimii muidenkin valmistajien korteilla. Plussaa MSI:lle avoimuudesta.GPU-jännite nostettiin 1,15 volttiin 1,013 voltin perustasolta. FurMark-rasituksessa kellotaajuudet saatiin nostettua 980/1225 MHz tasolle. FurMark ei kuitenkaan enää riitä vakauden testaamiseen, ja meidän piti tiputtaa kellot 940/1150 MHz tasolle ennen kuin Crysis 2 suostui toimimaan vakaasti. Tulos on kuitenkin vakuuttava, ja vetää vertoja testin kalliimmille korteille.

kommenttia 3

matiask86

kurttio matias

Anonymous User

Just wish to say your article is as asnnoishitg. The clearness to your put up is simply great and i could think you are a professional in this subject. Well with your permission let me to grasp your feed to stay updated with imminent post.

Anonymous User

ico47L <a href="http://inescrsojfqu.com/">inescrsojfqu</a>

Kommentoi artikkelia