Testissä Asus G75VW – raskaan sarjan pelikannettava

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 2 kommenttia

LoppuyhteenvetoAsus G75VW osoittaa hyvin kuinka tällä hetkellä pelikannettavat jaksavat pyörittää raskaimpiakin pelejä lähes täysillä kuvanlaatuasetuksilla. Nähtäväksi jää tuleeko tämä kestämään kunhan Sony ja Microsoft tuovat uudet konsolit markkinoille, mutta siihen on joka tapauksessa vielä aikaa.

Itse kannettavassa on hyvin vähän valittamisen aihetta. Asus on rakentanut G75VW:n kuin tankin, ja sen pitäisi kestää hyvin käytössä. Rakenteen jämäkkyyden lisäksi positiivisia puolia ovat erityisesti napakka näppäimistö, hiljainen ja tehokas jäähdytys ja subwooferilla varustettu äänentoisto. Vaivaamaan jäivät lähinnä näytön TN-paneelin heikkous sekä SSD-aseman puute. 1399 euron hintaisesta kannettavasta toivoisi löytyvän jo vakiona käyttöjärjestelmälevynä nopeampi tapaus kuin G75VW:n 750 Gt mekaaninen kiintolevy.Kokonaisuutena Asuksen pelikannettava on kuitenkin varsin hyvä paketti niille, jotka etsivät pelisuorituskykyä kannettavassa muodossa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että 4,5 kilon G75VW on tarkoitettu työpöytäkoneen korvikkeeksi, eikä se todennäköisesti tule liikkumaan paikoiltaan kovin usein. Parempaa kannettavuutta etsivien kannattaa suunnata katse esimerkiksi Sonyn VAIO S15:n suuntaan, joka sekin tarjoaa kattavat mahdollisuudet myös pelaamiseen. Tai jos haluaa Ultrabook-luokan laitteen erillisnäytönohjaimella, kannattaa tutustua Asus UX32VD:een.

kommenttia 2

jorgga

Subwoofer läppärissä, ai että sain kyllä illan naurut. Kiitos Asus.

Jos et osaa, teeskentele.

Anonymous User

Originally posted by jorgga:
Subwoofer läppärissä, ai että sain kyllä illan naurut. Kiitos Asus.
Nimensä mukaisesti kyseessä on bassokaiutin, joka toistaa matalan pään ääniä. Eikä itse asiassa ollenkaan huonosti käyttääkseen muutaman sentin elementtejä.

Kommentoi artikkelia