Diablo III suorituskykytestissä

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 3 kommenttia

Kuvanlaatu ja asetukset


Kuvanlaadun osalta peli antaa säätää kuutta eri asetusta: tekstuurien laatua, varjojen laatua, fysiikkaa, maastossa olevien objektien määrää, reunojenpehmennystä sekä visuaalisten efektien määrää.
Alla olevavassa animoidussa GIF-kuvassa tekstuurit ovat parhaalla laadulla ja reunojenpehmennys on käytössä, mutta eri kuvissa loput asetukset ovat matalimmalla ja korkeimmalla tasollaan.Kahden eri version välillä on erittäin vähän eroa. Käytännössä merkittävin ero syntyy varjojen puutteesta matalimmilla asetuksilla. Lisäksi tarkemmalla katselulla maasta puuttuu osa vaihtelua luovista objekteista. Kuvaan ei myöskään voida tallentaa tiettyjä efektejä, kuten parempia fysiikka-asetuksia.

Kuvan tarkoituksena on lähinnä osoittaa, että vaikka koneesi ei jaksaisi pyörittää Diabloa täysillä asetuksilla, matalimmillakaan asetuksilla kuvanlaadusta ei menetetä erityisen paljon.

kommenttia 3

veikkoko

"minkä ansiosta GeForce GT 210 kykenee monessa tapauksessa pyörittämää pelejä edes niiden matalimmilla grafiikka-asetuksilla."

Kuulostaa jotenkin jännältä?

Anonymous User

KERS:in idealistinen ajtuas on hyve4, mutta he4tikf6iminen tunkeminen F1:een aivan typere4sti toteutettu ja koko KERS F1-kontekstissa on ongelmineen le4hinne4 alkanut tuntua te4ysin turhalta ja typere4lte4 vehkeelte4. Muutenkin koko F1 alkaa olla pelkke4e4 se4e4litte4ve4e4 pelleilye4 ja mediasirkusta verrattuna 80- ja 90-lukujen kulta-aikoihin. Kaikenlaista naurettavaa skandaalia pe4e4lle4 koko ajan ja joku vetoomus on jollain koko ajan vete4me4sse4 suuren ruikutuksen saattelemana. Tai jotain tabloidi-tyyppiste4 naivia dramatisointia kuinka pikkupoika -Lewis melkein lopetti jonkun valehteluskandaalin takia. Niin varmaan ja kete4 kiinnostaa Puhumattakaan kaikista typeriste4 uusista teenne4isiste4 show -se4e4nnf6iste4, jotka jonkun Bernien tai muun dorkan mieleste4 ovat loistava idea. Tai uusista hienoista radoista jossain aavikolla tai trendipaikassa, jotka ovat kilpailullisesti te4ysin onnettomia ja vailla luonnetta. Tai sitten, kuinka vaikka jonkun selostajan tai muun mieleste4 on niin hieno kisa, kun sataa, turva-auto sotkee monimutkaisine se4e4ntf6ineen pakan viele4 pahemmin ja lopulta on aivan sama vaikka tulokset arvottaisiin. Tai se, ette4 kaikki se4e4stf6toimenpiteet vedete4e4n paniikissa aivan f6veriksi, jotta Mosleyn muut sessiot unohtuisivat ja ns. kuninkuusluokka on kohta jotain mikroauto-tasoa jollain standardimoottoreilla, jotka ovat samoja ralliautojen kanssa, eive4tke4 kiinnosta kete4e4n. Mite4 jos vaan jo myf6nnette4isiin, ette4 nyky F1 on aika pitke4lti te4ytte4 roskaa? Kimie4ke4e4n ei se selve4sti ene4e4 kauheasti kiinnosta, mike4 on myf6s se4e4li

Keljuu

http://www.vertaa.fi/kannettavat/hp/550_fs328aa/specs.rhtml


Mahtaako toimii moisel raadolla? :) kiitos jo etukäteen vastauksista

Kommentoi artikkelia