AMD Phenom II X6 1090T ja 890FX: Terve vaan Leo

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 1 kommentti

Testitulokset: Crysis

Sano meitä hulluiksi, mutta me testasimme ja testasimme aina vain uudelleen näitä testejä. Formatoimme koneen ja aloitimme alusta. Ei auta itku markkinoilla, Phenom II X6 1090T nyt vain on huonompi kuin neliytiminen edeltäjänsä Crysiksessä. Syynä saattaa olla pienempi kellotaajuus, sillä Turbo Core ei ollut toiminnassa.

“Näytönohjain on se mikä tässä mättää", ajattelet varmaan. Käytössämme on Radeon HD 5850 –referenssiohjain. Kokeillaan miten systeemi toimii Radeon HD 5870:lla, 5970:lla ja GeForce GTX 480:lla.Hämmästys. “Nopein" ohjain pärjää vähiten vakuuttavasti. Uskoimme tämän järjestelmän laskevan grafiikkaa nopeasti, mutta jotain mätää Phenom II X6 1090T –pohjaisessa alustassamme on pakko olla. Radeon HD 5850 –ohjainta ei käy syyttäminen heikosta tuloksista.

Kokeillaan nyt jotain muuta. GeForce GTX 480:lla vertaamme tuloksia Phenom II X6:den ja Core i7-930:n välillä. Vakio taajuuksilla ajettujen testien jälkeen kellotamme ensimmäistä 3,7 gigahertsiin ja jälkimmäistä 3,66 gigahertsiin (Turbot päällä).


Edes nopein näytönohjain ei saa Phenom II X6:ta syttymään.

Tämän jälkeen edessämme oli taas tajuttomasti formatointia, asentamista ja testaamista. Halusimme varmistaa, että tulokset ovat linjassa aiempien kanssa. Lopputulemana voidaan varmaankin paäätellä, että kuusiytiminen prosessori ei ole hyvä valinta pelaajalle. Katsotaan mitä Left 4 Dead 2 sanoo.

kommentti 1

Anonymous User

Non mais vous avez oublier que c le 1 avril!!! Mwa en tout cas je ne tombe pas dans ce piege :p Et puis apres nous avoir vnaetr les eloges de Linux et maintenant vous dites que c Microsoft le top c incoherent!!! :p Bon poisson d'avril!!! :p

Kommentoi artikkelia