AMD Radeon HD 7790: Graphics Core Next 150 euron hintaluokassa

Artikkelin kirjoittaja: Don Woligroski, Igor Wallossek Artikkelin suomentaja: Teemu Laitila | 2 kommenttia

|

Testitulokset: Tomb Raider



Rehellisesti sanottuna emme odottaneet Tomb Raiderilta pelinä erityisen paljon, mutta mielipide muuttui varsinaisen kokeilun jälkeen. Peliä voisi kuvata yhdistelmäksi vanhoja Tomb Raider -pelejä ja J.J. Abramsin luoma Lost-sarjaa. Se on myös paikoin graafisesti raskas, mutta onnistuimme testaamaan sitä kuitenkin Ultra-tason asetuksilla (vaikkakin DoF ja HDAO asetettiin normaalitasolle).



Tässä pelissä Radeon HD 6870 jää hieman yllättäen jälkeen verrokeistaan. Tuore Radeon HD 7790 ja GeForce GTX 650 Ti saavuttavat käytännössä tasapelin ja molempien nopeus riittää hyvin pelaamiseen. Niiden ohitse kuitenkin kampeaa hienoisesti GeForce GTX 560 ja vielä enemmän Radeon HD 7850.



Ruudunpäivitysnopeus ajan suhteen paljastaa, että GeForce GTX 650, Radeon HD 7770 ja Radeon HD 6870 pysyvät hädin tuskin 30 FPS rajan yläpuolella, kun muilla korteilla ei ole suurempia ongelmia.



Vaihtelut peräkkäisten ruutujen renderöintinopeuksissa eivät vaikuta pelikokemukseen. Eniten vaihtelua näkyy Radeon HD 6870:n tuloksissa, mutta senkään 8 ms ei vielä ole merkittävä vaihteluväli.

kommenttia 2

Patti12

Kuvathan ovat ihan miten sattuu.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 28. maaliskuuta, 2013 @ 15:04

squi

Originally posted by Patti12:
Kuvathan ovat ihan miten sattuu.
Kuvat oli näköjään yhden kuvan verran epäsynkassa, kun välistä puuttui kuva. Pahoittelut. Korjasin järjestyksen.

Kommentoi artikkelia