Nvidia 3D Vision Vs. AMD HD3D: 18 peliä testissä

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 0 kommenttia

Star Trek Online


AMD HD 3D ja TriDef Ignition -ajuri


Hyvä 3D-tulos, kun yksityiskohtien määrää tiputetaan tai käytetään Virtual 3D -tilaa.

Tuki Star Trek Online -pelille saapui TriDef Ignition -ajurin 4.6 versiossa. Peliä voi ajaa kahdella eri asetuksella, mutta kumpikaan ei toimi täydellisen hyvin. Normaalitilassa varjot otetaan automaattisesti pois käytöstä artefaktien vähentämiseksi, mikä toimiikin hyvin. Ikävä kyllä samalla menetetään varjot, jotka ovat tärkeä tekijä syvyysvaikutelman luonnissa.

Varjot sen sijaan toimivat Virtual 3D -tilassa, kunhan reunojenpehmennys poistetaan käytöstä. Syvyyspuskuri kuitenkin vaikuttaa myös käyttöliittymän grafiikkaan, mikä aiheuttaa pieniä poikkeamia. Kumpikin tapa toimii, mutta pelaajan on valittava minkä kompromissin on valmis tekemään.

Nvidia 3D Vision


Hyvä tulos yksityiskohtia vähentämällä

3D Vision aiheuttaa ongelmia varjojen, reunojenpehmennyksen sekä bloomin kanssa. Suuri osa yksityiskohdista voidaan ottaa myös pois käytöstä. Varjojen poistaminen kokonaan kuitenkin laskee visuaalista laatua samaan tapaan kuin TriDef-ajurin kanssa.

Cryptic ilmoitti äskettäin, että Star Trek Online on muuttumassa ilmaiseksi myöhemmin tänä vuonna, jos pelin testaaminen kiinnostaa.

Kommentoi artikkelia