Nvidia 3D Vision Vs. AMD HD3D: 18 peliä testissä

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 0 kommenttia

F1 2010


AMD HD3D ja TriDef Igition -ajuri


Hyvä 3D-kuva Virtual 3D -tilassaOletuksena käytetty TriDef Ignition -profiili toimii hyvin. Varjot vaikuttavat silti himmeiltä, Virtual 3D -tila ole käytössä ja ruudunpäivitys on hieman hitaan puoleista.

Ongelmista johtuen vaihdoimme F1 2010:n oman profiilin yleiseen profiilin ja käytimme Virtual 3D -tilaa. Se tuntuisi olevan parempi vaihtoehto, sillä grafiikka näyttää hyvältä ja ruudunpäivitys on huomattavasti nopeampaa. Ikävä kyllä sekään ei ole täydellinen ratkaisu, sillä syvyyspuskuri aiheuttaa muutamia vääristymiä, jotka eivät kuitenkaan häiritse ajamista.

Nvidia 3D Vision


Hyvä 3D-kuva alennetuilla yksityiskohdilla3D Vision kärsii ongelmista varjojen, jälkikäsittelyn sekä savu/pöly-efektin kanssa. Jälkikäsittelyn ongelmista pääsee eroon vaihtamalla grafiikan tason Ultra-high-asetuksista High-tasolle ja varjot on otettava kokonaan pois käyttämällä Ultra-low-asetusta. Pölyn ja savun ongelmista pääsee eroon alentamalla partikkelien asetuksia, mutta kokemuksemme mukaan ne voidaan jättää käyttöön, sillä ongelma ei ole niin häiritsevä.

Varjojen poistaminen ei vaikuta dramaattisesti pelin grafiikan tasoon. Peli näyttää hyvältä 3D:nä, mutta muutamat valaistuksen aiheuttamat ongelmat tulevat silti esiin.

Kommentoi artikkelia