Dual-Channel DDR3: Keneltä parhaimmat 4 GB:n kitti alle 150 dollarilla?

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen

Loppupäätelmät


Tähän saakka muistikatsauksemme ovat olleet hyvin hintakeskeisiä. Olemme päättäneet artikkelit tämän näköiseen kaavioon:


Jos tämä olisi ollut samanlainen kuin edelliset katsauksemme, yllä oleva kaavio voitaisiin tulkita jopa voittajayrityksen mainokseksi. Tänään hommat eivät mene niin, koska artikkelin tarkoituksena ei ollut alkuunkaan etsiä parasta vastinetta tarjoavaa muistia. Jos olet kuitenkin kiinnostunut lukemaan parasta hinta-laatusuhdetta hakevaa artikkelia jossa Crucial on ykkösenä, voit lukea sen täältä.

Palatkaamme takaisin aiheeseemme. Halusimme löytää parhaimman muistin, jonka hinta on alle 150 dollaria. Sen olemme löytäneet. Yli 100 MHz:n kaulalla G.Skillin Trident DDR3-2000 –muistit (malli F3-16000CL9D-4GBTD) ottivat selvän voiton ja ansaitsee siitä hyvästä kunniamainintamme. Perustelumme ovat yksinkertaiset: DDR3-2000 (CAS 7) tai DDR3-1600 (CAS 6).


Suosittelemme G.Skillin Trident DDR3-2000 –muisteja erityisesti keskisuurella budjetilla liikkeellä oleville rakentajille ja ylikellottajille, jotka uskovat muistien tärkeyteen kokoonpanon suorituskyvyssä.

Kommentoi artikkelia