Kolme alle 100 euron koteloa virtalähteellä

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

Thermaltake M9 VI1450BWS



Yhdistämällä M9-kotelo ja modulaarinen TR2-sarjan 450W virtalähde Thermaltake VI1450BWS yrittää erottua edukseen sisällyttämällä kaksi tuuletinta ja sivuikkunan.



Sivupaneeliin saa kaksi ylimääräistä tuuletinta, mutta näiden lisäämisen tuoma hyöty riippuu näytönohjaimen ja suorittimen jäähdytyksestä. Thermaltakesta löytyy jopa ilmanohjausputki suoritimmelle, mutta se on hyödyllinen vain referenssimallin suorittinjäähdyttimille. Tiukasti yhteensopiva putki lisää melua ja kaksi ilmanpoistotuuletinta (toinen virtalähteessä) tekevät siitä yleensä tarpeettoman.



Kaksi USB 2.0 -liitintä ja audioliitännät täyttävät useimpien perustarpeet. M9 etupaneelista puuttuu jo lähes edesmennyt FireWire ja päivitetty USB 3.0.



Kuten sivupaneelien tuuletinpaikat, myös takatuulettimen paikat ovat yhteensopivia 120, 92 ja 80 mm tuulettimien kanssa. Tiheät kahdeksankulmaiset ristikot mahdollistavat hyvän tuuletuksen, mutta irroitettavat korttipaikkojensuojat muistuttavat M9 halvasta hinnasta. Valmistajan toimesta yksi korttipaikka on avoin.



M9 sisältää 5,25"-3,5" adapterin sekä ylimääräisen ruuvattavan korttipaikan suojan, jolla valmistajan avoimeksi jättämä paikka voidaan suojata. Tämä VI1450BWS-malli sisältää myös useita virtakaapeleita sen mukana tuelvalle modulaariselle "450W" virtalähteelle.

Kommentoi artikkelia