Kolme alle 100 euron koteloa virtalähteellä

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

USP 100 sisältä



Edulliset tuotteet eivät usein sisällä viimeisimpiä uutuuksia, joten olimme positiivisesti yllättyneitä löydettyämme USP 100 -kotelosta aukon prosessorijäähdyttimien takalevyn asennusta varten. Mukana löytyy myös sivuttain oleva kiintolevykehikko, joka helpottaa kiintolevyjen asennusta tai poistoa kun emolevy on täynnä pitkiä lisäkortteja.



Aukko etupaneelin pohjassa auttaa paneelin irroittamisessa, vaikka muoviset kiinniketapit saattavatkin kärsiä liiasta riuhtomisesta. Asemapaikkoja suojaa muovikuoren takana irti väännettävät metalliset EMI-suojat, ja niitä irroittaessa saattaa helposti teloa sormensa. Ne voidaan myös asentaa takaisin paikoilleen ruuveilla.



Punaisella ledillä varustettu 120 mm tuuletin on ainoa tuuletin joka tulee USP 100 mukana. Tuuletinristikko on huomattavasti tiheämpi kuin takapaneelin tuulettimen ristikko, tosin mukana tuleva tuuletin on tarpeeksi hidas, ettei ilmavirtaus ristikon läpi aiheuta merkittäviä sivuääniä.



Kotelon pohjaan virtalähteen ja kiintolevykehikon väliin voidaan asentaa toinen sisäänpäin puhaltava tuuletin. Kaikki tuuletinpaikat ovat yhteensopivia 120, 92 ja 82 mm tuulettimien kanssa, mutta pohjassa olevan tuulettimen ristikkoa ei ole syvennetty vaan se heti tuuletinlapojen edessä.

Kommentoi artikkelia