Kolme alle 100 euron koteloa virtalähteellä

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

In Win Griffin (Power Man PSU)



Parhaiten tunnettu sen toimisto-PC koteloista, In Win on yrittänyt parin viime vuoden aikana voittaa itselleen nuorempia asiakkaaita uudella tyylitellymmällä kotelolinjastolla. In Win tarjoaa myös virtalähteitä, ja sen Power Man -virtalähteitä löytyy myös valmiiksi useista In Win koteloista. Siitä huolimatta tällä kertaa emme löytäneet myyjää joka tarjoaisi valittua 40$ Griffin kotelon ja 42$ Power Man IP-S400DQ3-2 virtalähteen komboa. Yhteensä 82$ hinta on samankaltainen aikaisempien yhdistelmien kanssa (kuten C589T.D400TBL8P). (Toim. huom. In Win Griffin löytyy myös Suomesta noin 50€ hintaan)



Griffinin ulkoasusta ensimmäisenä pistää silmiin 220 mm tuuletin sivupaneelissa sekä kulmikkaat 5,25" levyasemasuojat. Etupaneelin syvennyksen takaa löytyy 3,5" asemapaikka.



Suurin funktionaalinen ero Griffinin ja In Winin perinteisempien koteloiden välillä saattaa olla sen piilotettavat etupaneelin liittimet. eSATA-portin lisääminen auttaa myös erottamaan sitä kilpailjoistaan.



Katsaus kotelon takaosaan paljastaa lisää erovaisuuksia Griffinin ja aikaisempien In Win -koteloiden välillä. 120 mm tuuletinpaikka on korvattu 92 mm paikalla tehden kotelosta kapeamman. Syvennetty liitinpaneeli on myös korvattu halvemalla syventämättömällä vaihtoehdolla. Huomaa myös muoviset kiinnikeet, jotka auki napsauttamalla sivupaneelit saadaan irroitettua.



Asennuskitti on on perusmallia ja sisältää lyhyen käyttöoppaan, paketillisen ruuveja ja korokkeita sekä irroitettavan PC speakerin niille, jotka moista vielä kaipaavat.

Kommentoi artikkelia