HP lupaa Windows 8 -koneita joulumyyntiin

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

HP lupaa Windows 8 -koneita joulumyyntiin
Maailman suurin tietokonevalmistaja HP kertoo, että yhtiö on varautunut tuomaan Windows 8 -järjestelmään perustuvat tietokoneet markkinoille hyvissä ajoin ennen joulumyynnin alkua, mikä vahvistaa HP:n suunnitelmat Windows 8 -laitteista vielä tämän vuoden puolella.

Joulumyynti on valmistajille vuoden tärkein sesonki, jonka sujuminen vaikuttaa merkittävästi koko vuoden tuloksiin. Vaikka HP:lla on laitteisto valmiina lanseerattavaksi syksyllä, julkaisun onnistuminen riippuu Microsoftin aikataulujen pitävyydestä.

HP:n toimitusjohtaja Meg Whitman huomioi sijoittajapuhelun kuluessa myös yhtiön riippuvuuden Microsoftista. Mitä paremmin Microsoftin uusi käyttöjärjestelmä otetaan markkinoilla vastaan, sitä paremmin tietokonevalmistajien kauppa tulee käymään. "Me toivomme Windows 8:n olevan mahtava käyttöjärjestelmä ja että se saadaan markkinoille vielä ennen joulumyyntiä", Whitman toteaa.


Nykyisten tietojen perusteella Windows 8:n odotetaan saapuvan markkinoilla lokakuun tietämillä. Windows 8:sta ja sen uusista ominaisuuksista voi keskustella sille omistetulla keskustelualueella.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Tore2k3z
Jaaha, joulumyynti on jo alkamassa. Aikaistuu vuosi vuodelta.

Kommentoi uutista