Finnair tarjoaa matkustajille iPadejä viihdykkeeksi

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (10)

Finnair tarjoaa matkustajille iPadejä viihdykkeeksi
Finnair on aloittanut kokeiluluontoisen kampanjan, jonka aikana se antaa matkustajille käyttöön Applen iPad-tablet-koneita muutamilla Hong Kongiin suuntautuvilla lennoilla. Laitteita löytyy myös Finnairin Via Lounge -odotustiloista Helsingistä. Kampanja on osa yhtiön aloittamaa palvelun laadun parantamiseen pyrkivää Rethink Quality -projektia.

Laitteisiin on ladattu viihdesisältöä, kuten sanoma- ja aikakauslehtiä, elokuvia sekä tv-sarjoja ja pelejä. Finnair myös toivoo asiakkaiden antavan palautetta ja kehitysehdotuksia iPadista löytyvän ohjelman avulla.

"Haemme jatkuvasti uusia, innovatiivisia keinoja tuotekehitykseemme. Finnair on ensimmäinen eurooppalainen lentoyhtiö, joka tekee oman iPad-tutkimusapplikaation",kertoo Finnairin markkinointijohtaja Jarkko Konttinen.

Laadun paranatamisen ja kehitysideoiden löytämisen nimissä Finnair palkkasi aiemmin neljä ihmistä matkustamaan ympäri maailman Finnairin koneissa ja tarkkailemaan yhtiön toimintatapoja.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

10 kommenttia

Thor1993
Thor1993
Mielenkiintonen idea. Eipä tarvis välttämättä pitää sitä miniläppäriä mukana ulkomaan matkoilla. Ideana aikas hyvä, kerrankin näkee, kun joku suomalainen firma tekee ensimmäisenä jotain eikä kopioi muilta..
Tnoi
Tnoi
Itse ennemmin lentäisin jollain muulla yhtiöllä ja voisi niillä säästetyillä rahoilla ostaa sen oman iPadin, tai sitten vaikka jotain hyödyllistä. :P

@1 Ensimmäisenä _Euroopassa_. Eli eiköhän tuo idea jenkeiltä ole peräisin.
vemara
vemara
On outoa,että suomalainen lentoyhtiö halutessaan palvella asiakkaitaan näin ei tarjoa Nokian puhelinta, vaan kilpailijan. Onko se niin paljon parempi. (Eikö Finnair osällisu suomikuvan kiillottamiseen?
squi
squi
Kaikista N8:n hyvistä puolista huolimatta itse ainakin henk. koht. katsoisin elokuvani 10" iPadilta :)
Mailia
Mailia
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti vemara:
On outoa,että suomalainen lentoyhtiö halutessaan palvella asiakkaitaan näin ei tarjoa Nokian puhelinta, vaan kilpailijan. Onko se niin paljon parempi. (Eikö Finnair osällisu suomikuvan kiillottamiseen?

iPad ei kyllä ole puhelin.
Qwasd
Qwasd
Tuo on kyllä hyvä idea. Kummasti varsinkin kaukolentojen osalta parantaisi viihtyvyyttä. Vaikka en useimmista Applen tuotteista pidäkkään niin täytyy silti myöntää, että Ipad on tällä hetkellä paras tuohon hommaan. Suomikuvan kiillottaminen voidaan alottaa sitten joskus jos Nokia saa oman Meego tablettinsa ulos.
HiTex1983
HiTex1983
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti vemara:
On outoa,että suomalainen lentoyhtiö halutessaan palvella asiakkaitaan näin ei tarjoa Nokian puhelinta, vaan kilpailijan. Onko se niin paljon parempi. (Eikö Finnair osällisu suomikuvan kiillottamiseen?
Anteeksi, mutta oli pakko nauraa tuolle sinun kommentillesi :D! Nokialta kun ei oikein löydy vastaavaa laitetta kuin Applen iPad, lähimpänä taitaa olla Nokia Booklet 3G -miniläppäri, joka on huomattavasti kömpelömpi laite iPadiin verrattuna. Olisin samaa mieltä kanssasi, MIKÄLI Nokialla olisi vastaava laite, johon on mahdollista saada vastaavat sisällöt, mitä Finnair on iPadeihin päättänyt ladata, mutta kun sellaisesta ei ole tietoakaan Nokialta, niin ei voi kuin hattua nostaa Finnairille ja lähettää toivomus, että tämä kokeilu leviää laajemmallekkin, kuin Hong Kongin lennoille :)! iPadin ovat kyllä varmasti paljon parempaa viihdykettä, kuin ne perinteiset ilmaislehdet ja turvaohjeet (turvaohjeet ovat tosin EHDOTTOMAT PAKOLLISTA luettavaa!!!).
Shadows13
Shadows13
onhan noilla lennoilla saanut jo pitkään esim psp:n tai muun vastaavan vuokrattua jos tylsää tullut. Ja noissa varmaan paha saada haluamaansa ohjelmaa ja elokuva tarjontakin voi olla melko rajattu ipadeissa?
jkaart
jkaart
PSP:tähän nuo ovat tyrkyttävät jo nykyään...10€ tais olla vuokrahinta... :|
Edit: Hidas... :(
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8. marraskuuta, 2010 @ 22:29
pernite
pernite
Mikä tässä mättää, niin onkohan finnair huolehtinut tekijänoikeus maksuista vai onko se muka itsestään selvyys "isolle" firmalle ja entäpä ylitse lennettävän maan tekijänoikeuslakien osalta selvitetty asiat???

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
iPad aukeaa, mutta kuvakkeet ja apit eivät aukea, kun niitä painaa 1 Mac -keskustelu
Pdf luominen ei onnistu.. 14 Android -keskustelu
Mikä pdf-reader turvallisin ja sopii yhteen Windows 11 kanssa? 6 Ajuri- ja softaongelmat
Microsoft pilvipalvelu 6 Android -keskustelu
Pilaako CrystalDiskInfo USB-tikun? 17 Ajuri- ja softaongelmat
Biisiketju 5657 Vapaata keskustelua
Kuinka pelastaa poistetun sovelluksen tiedostot 4 Android -keskustelu
Perseilyketju. 2270 Vapaata keskustelua
Raspberry Pi 3 B+ / Retropie / USB-tikun mounttaaminen 1 Linux -keskustelu
Samsung galaxy a15 5g messages sovellus.. 1 Android -keskustelu
Näytä lisää viestejä