Nvidia GeForce GTX 560 Ti: GF114 saapuu, GF100 poistuu näyttämöltä

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 0 kommenttia

Testitulokset: World of Warcraft: Cataclysm

Jokin aika sitten kirjoittamani World of Warcraft – suorituskykyartikkelin jälkeen olen saanut paljon palautetta ja toiveita World of Warcraftin sisällyttämisestä useampiin testeihin, joten tässä se nyt on. Halusin myös testata paremmin useamman kortin toimintaa tässä pelissä, sillä julkaisun aikaan tuki ei ollut vielä täysin kunnossa. Siitä lisää seuraavalla sivulla.

Yhden kortin suorituskyky noudattelee aiemmassa artikkelissa nähtyjä tuloksia. Erona aiempaan on se, että käytämme perusasetuksia, eli DX9-versiota (eikä kokeellista DX11-versiota, joka parantaa suorituskykyä). Aiemmassakin testissä Nvidia pärjäsi hyvin ja GeForce GTX 570 ja GTX 560 Ti ottavat kaksi ylintä paikkaa.

AMD:n Radeon HD 6950 mittelee voimiaan GeForce GTX 470:n kanssa kolmossijasta ja loput jäävät noiden kahden alapuolelle. Kannattaa huomioida, että jos käytössäsi on Radeon HD 5870, se kipuaa neljännelle sijalle 2560x1600 tasolla jääden vain hieman jälkeen Radeon HD 6950:stä. Cypressin tehot näkyvät selvästi.

Liitin mukaan myös Radeon HD 4870 X2 –tulokset niitä varten, joilla on käytössään vanhempia DX10-luokan näytönohjaimia. Kuten tuloksista näkyy, vanha lippulaiva jaksaa vielä isompien tahdissa jopa 2560x1600 tasolla ja Ultra-asetuksila. Uusimpien beta-ajureiden kanssa on kyllä vielä hieman ongelmia…

Kommentoi artikkelia