Uusi artikkeli: 60/64 GB SSD-vertailu: Crucial, Samsung ja SandForce

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: 60/64 GB SSD-vertailu: Crucial, Samsung ja SandForce
Uusien SSD-asemien testeissä käytetään yleensä valmistajien tuotesarjojen lippulaivamalleja, jotka ovat huippuluokkaa niin suorituskykynsä kuin tallennustilansakin puolesta. Huipputuloksia esitteleviä testejä lukiessa saattaa kuitenkin unohtua, että pienemmän kapasiteetin asemat ovat myös hitaampia kuin lippulaivamallit.

Tässä artikkelissa käydään läpi SSD-asemien halvimman hintaluokan malleja Crucialilta, Samsungilta sekä kahdelta SandForcen tekniikkaa käyttävältä valmistajalta.

Testien perusteella voi sanoa, että vaikka pienemmät SSD-asemat eivät nopeudessa pärjää huippumalleille, ne tarjoavat silti huomattavia etuja mekaanisiin levyihin nähden ja vieläpä huippumalleja huomattavasti halvemmalla.

Lopussa neljän testatun aseman joukosta paljastuu selvä voittaja, joka ansaitsee Tom's Hardwaren suosittelema ostos -leiman.

60/64 GB SSD-vertailu: Crucial, Samsung ja SandForce

Kommentoi uutista