Tom's näytönohjainopas: testissä 32 keskitason näytönohjainta

Kirjoittaja Panu Roivas,

Tom's näytönohjainopas: testissä 32 keskitason näytönohjainta
Näytönohjainmarkkinat ovat tällä hetkellä pullollaan kortteja joita on vaikeaa tai mahdotonta erottaa toisistaan. Tarjolla on kymmeniä eri valmistajien omia ratkaisuja samasta AMD:n tai Nvidian referenssimallista, mutta mikä niistä kannattaa valita? Tom's Hardware sai testiin 32 keskitason näytönohjainta, ja päätti ottaa asiasta selvää.

Artikkelissa keskitytään AMD:n ja Nvidian keskisarjan kortteihin, GTX 550 Ti:stä GTX 560 Ti:n ja Radeon HD 6790:stä Radeon HD 6950:n. Testissä on mukana sopimusvalmistajien erikoiskorttien lisäksi AMD:n ja Nvidian referenssimallit jotka toimivat mittatikkuna erikoismalleille. Tutustumme korttien suorituskyvyn lisäksi niiden tehonkulutukseen ja meluntuottoon, ja valitsemme parhaat näiden kolmen kategorian perusteella.

Tom's näytönohjainopas: testissä 32 keskitason näytönohjainta

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 1 17.1.2017 13:45 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille