Viisi USB 3.0 -tallennusratkaisua taskuusi

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

Chaintech Apogee Astro ja OCZ Enyo



Chaintech Apogee Astro A101
Kannettavien tallennusratkaisujen yhteisö antoi raikuvat aplodit kun Walton Chaintech julkisti "maailman pienimmän USB 3.0 flash-aseman" viime talvena, mutta valitettavasti sen löytäminen on ollut kovin vaikeaa. Toisin kuin viime talven paperijulkaisut, Chaintech on itse asiassa valmistanut muutaman laitteen, pitänyt tuotesivun päivitettynä ja jatkaa valmistuksen nopeutusta. Odottaessamme saatavuutta markkinoilla, tämänpäiväistä testiä voidaan pitää ennakkokatsauksena lopullisesta tuotteesta.



Pyyntöömme 128 GB mallista vastattiin 64 GB mallilla, jossa on myös rajatumpi suorituskyky. Suunnitellut kapasiteetit eri malleille ovat 128 GB, 64 GB ja 32 GB.

OCZ Enyo 128 GB

OCZ lähetti mieluusti oman 128 GB mallinsa, sillä yritys mainostaa korkeampia nopeuksia kahdelle suurikapasiitettiselle mallilleen. Suuremman kapasiteetin yksiköiden suuremmat nopeudet johtuvat rinnakkaisuuden lisääntymisestä arkkitehtuurissa.



Enyo on saatavilla myös 256 GB mallina, ja sen 4,7" pituus on suunnilleen kaksinkertainen normaaleihin muistitikkuihin verrattuna, kun taas sen 2,2" leveys muistuttaa pankkikorttia.



0,4" paksuus painottaa taskukokoisuutta, mutta vaadittu johto saattaa viedä toisenkin taskun. USB 3.0 "Micro-B"-liitin on myös yhteensopiva edellisen sukupolven liittimen kanssa, mahdollistaen datansiirron myös, jos uusi johto on hukassa.



Enyon pakkaus sisältää muistitikun lisäksi liitinjohdon, infolehtisen ja koristetarran.

Kommentoi artikkelia