Päivän diili: Asus VP249QGR -pelinäyttö vain 155 euroa

Kirjoittaja Matti Robinson,

Päivän diili: Asus VP249QGR -pelinäyttö vain 155 euroa
Kun tietokoneesta tehdään pelilaitetta, tulee komponenttien ja lisälaitteiden olla kohdillaan. Kenties tärkein näistä on näytönohjain, joka on pääosassa suorituskyvyn osalta, mutta heti toisena listalla saattaa olla kyseisen piirin ohjaama näyttö.

Tämän päivän diili kohdistuukin pelinäyttöön, joita pelaajien onneksi saa nykyisin verrattain halvalla. Erityisesti, jos valinta kohdistuu alennuksessa olevaan Asus VP249QGR -pelinäyttöön, joka on saatavilla vain 155 euron hintaan.

Kyseinen 24-tuuman IPS-paneelilla varustettu pelinäyttö tarjoaa hyvän lähtökohdan PC-pelaamiseen. Se tukee Full HD -resoluutiota ja 144 hertsin virkistystaajuutta. Tämän lisäksi Asus on varustanut näytön AMD FreeSync -teknologialla, joka mahdollistaa sulavamman kuvan jopa silloin, kun suorituskyky ei ole parhaimmillaan.

Kyseinen näyttö on tällä hetkellä tarjolla hintahistorian alimpaan hintaan yhteistyökumppani Hinta.fi:n mukaan, joka tarkoittaa nyt 155 euron hintaa. Ennen tarjousta, samaista näyttöä myytiin samassa Proshop.fi-kaupassa 189 euron hintaan, joten alennus on tuntuva - erityisesti näytöissä, joissa hinnat ja marginaalit on jo poljettu melkoisen mataliksi.


Katso tarjous: Asus VP249QGR 24" Gaming Full HD IPS

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelien siirtäminen ulkoiselle kovalevylle? 1 Kannettavat tietokoneet
Hauskat kuvat 5 Vapaata keskustelua
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 97 Vapaata keskustelua
Biisiketju 5429 Vapaata keskustelua
Instagramin uudet ominaisuudet 14 Yleistä keskustelua kännyköistä
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 21 Laajakaistaliittymät
Pelejä ilmaiseksi 168 PC:n pelit
Ulefone Armor x7 pro 3 Android -keskustelu
Uutta pöytäkonetta ostamassa, hyvä käytetty tai mahd. uusi 40 Uutta tietokonetta ostamassa
Eka koneenkasaus lähestyy, miielipide setupista? 11 Uutta tietokonetta ostamassa
Näytä lisää viestejä