Razerin matalaprofiilisessa näppäimistössä käytetään optisia kytkimiä

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen,

Razerin matalaprofiilisessa näppäimistössä käytetään optisia kytkimiä
Razer julkaisi haastajan Logitechin kolme vuoden vanhoille G915 Lightspeed- G815 Lightsync-näppäimistöille DeathStalker V2 -malliston muodossa.

Razerin DeathStalker V2 -mallisto koostuu kolmesta vaihtoehdosta: DeathStalker V2, DeathStalker V2 Pro ja DeathStalker V2 Pro Tenkeyless. Näistä ensimmäinen on langallinen ja kaksi muuta ovat langattomia.DeathStalker V2 -malliston mekaaniset näppäimistöt ovat matalaprofiilisia ja niissä käytetään Razerin matalaprofiilisia optisia kytkimiä. Optisessa kytkimessä painalluksen tunnistaminen tapahtuu valon avulla.

punaiset matalaprofiiliset kytkimet ilman näppäinhattua Deathstalker v2 pro näppäimistössä

Vaihtoehdoksi on tarjolla lineaarinen kytkin sekä klikkaava kytkin. Ensimmäisessä on 45 gramman aktivointivoima, 1,2 mm:n aktivointimatka ja 2,8 mm:n kokonaismatka. Jälkimmäisessä on 50 gramman aktivointivoima, 1,5 mm:n aktivointimatka ja 2,8 mm:n kokonaismatka.Kytkimille luvataan 70 miljoonan klikkauksen kestävyys.

Näppäinhatut ovat ABS-muovia ja ne on päällystetty erittäin kestävällä pinnoitteella, jonka ansiosta Razer kehuu niiden olevan jopa kestävämmät kuin doubleshot PBT -näppäinhatut.

vaaleansininen valaistus loistaa näppäimistön näppäinhattujen läpi

Näppäimistöissä on alumiinista valmistettu kansi. Näppäimistöllä on korkeutta matalimmasta kohdasta vain 21 millimetriä.

DeathStalker V2 Pro ja DeathStalker V2 ovat täysikokoisia näppäimistöjä eli niissä on erillinen numeronäppäimistö, kun taas DeathStalker V2 Pro Tenkeyless -näppäimistössä sitä ei ole eli tämä näppäimistö on leveydeltään kapeampi.Jokaisessa mallissa on kuitenkin monitoiminen mediapainike ja rulla. Lisäksi tarjolla on RGB-valaistus ja muisti, johon voi tallentaa jopa 5 profiilia.

DeathStalker V2 Pro näppäimistön yläreunan mediapainike ja rulla

DeathStalker V2 Pro ja DeathStalker V2 Pro Tenkeyless ovat langattomia näppäimistöjä.

Yhteydessä käytetään Razerin HyperSpeed Wireless -teknologiaa tai Bluetoothia. Näppäimistöt toimivat myös langallisesti USB-C -liitännän kautta, jonka avulla näppäimistö myös ladataan.

DeathStalker V2 Pro -mallille luvataan jopa 40 tunnin akku ja pienemmälle V2 Pro Tenkeylessille jopa 50 tunnin akunkesto.DeathStalker V2 Pron myynti on alkanut 26. heinäkuuta, kun kaksi muuta tulevat saataville myöhemmin syksyn aikana.

Langallisen DeathStalker V2:n hinta on 199,99 euroa, DeathStalker V2 Pro Tenkeylessin 219,99 euroa ja DeathStalker V2 Prolle hintaa on kertynyt 249,99 euron verran.

DeathStalker V2 Pro TKL näppäimistö sivulta läppärin näytön ja hiiren keskellä

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisien lähetys linkkinä muille 8 Yleistä keskustelua digitaalisesta musiikista
Biisiketju 5364 Vapaata keskustelua
Softa pitkän videon tekoon? 5 Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta
Samsung vai ProCaster? 3 Televisiot
Topfield crc-1410ct 11 Keskustelua kaapeliverkon digibokseista
Synkronointivirhe 3 Android -keskustelu
Kannettava rakennustekniikan opiskelijalle 17 Uutta kannettavaa ostamassa
DDR4 muistit 1 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 145 PC:n pelit
ISO Tiedosto - ongelma 2 Ajuri- ja softaongelmat
Näytä lisää viestejä