Logitech julkaisi etenkin naispelaajille suunnatun Aurora Collectionin pelivälineet

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen,

Logitech julkaisi etenkin naispelaajille suunnatun Aurora Collectionin pelivälineet
Oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti kattavan ja monipuolisen Aurora Collection -tuoteperheen, joka sisältää värikkään valikoiman pelaamisen oheislaitteita.

Logitechin mukaan "pelituotteiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti naispelaajien tarpeet sekä tuotu mukaan leikkisyyttä, värikkyyttä ja hauskuutta erilaisia mieltymyksiä mukaillen".Kokoelma koostuu langattomista Logitech G735 -pelikuulokkeista, langattomasta Logitech G705 -hiirestä ja kahdesta eri pelinäppäimistöstä, jotka ovat langallinen Logitech G713 ja langaton Logitech G715.Lisäksi kokoelmaan kuuluu Blue Yeti Aurora -pöytämikrofoni ja kahdeksan eri lisätarviketta oheislaitteiden räätälöimiseksi.

Logitech G735, Logitech G713, Logitech G715, Logitech G705 ja Blue Yeti Aurora tulevat myyntiin 199, 169, 199, 99 ja 139 euron suositushinnoin.

Tuotteiden tiedot näet täältä.

Aurora Collection -tuotteissa on tunnistettava värimaailma ja muotoilu, joka Logitechin mukaan antaa tilaa henkilökohtaisille tyylivalinnoille ja räätälöitävyydelle erilaisten lisäosien ja värien myötävaikutuksella.Valikoiman tyyli muotoutui naispelaajilta saadun palautteen perusteella. Lisäksi valtaosa tuotteiden suunnittelutiimistä koostui naisista.

Logitech kertoo, että Aurora Collection -tuotteiden suunnittelussa oli kolme kantavaa perusperiaatetta, jotka ovat mukavuus, lähestyttävyys ja leikkisyys.

Valkoinen mikrofoni yhdessä valkoisen näppäimistön ja hiiren kanssa jotka ovat vaaleanpunaisen hiirimaton päällä

Mukavuudessa otettiin huomioon muun muassa pitkät hiukset, korvakorut, silmälasit ja pienemmät kämmenkoot.Lähestyttävyydessä suunnittelutiimi kallistui pyöreämpiin muotoihin ja raikkaampiin väreihin perinteisen mustan sijaan. Myös esimerkiksi läpikuultaville materiaaleille annettiin enemmän sijaa.

"Valtaosa peliteollisuudesta on jämähtänyt yksi koko kaikille -tyyliseen ajatusmaailmaan", kommentoi Logitech G:n varatoimitusjohtaja Ujesh Desai.

"Tällainen malli ei kuitenkaan heijasta tiedostavien ja itseään ilmaisevien pelaajien moninaista joukkoa, jossa hauskuus ja oman tyylin esille tuominen on osa viihtymistä. Vanhanaikainen ajatusmaailma ei myöskään sovi Logitechin haluun tuoda laadukkaita ja miellyttäviä tuotteita kaikenlaisille pelaajille. Katsoessamme omaa tuotevalikoimaamme huomasimme, että voisimme tehdä enemmän. Luomamme Aurora Collection -tuoteperhe tarjoaa aiempaa monipuolisemman, inklusiivisemman ja helposti lähestyttävämmän laitevalikoiman täynnä leikkisyyttä ja mukavuutta. Lisäksi se tukee pitkäjänteistä omistautuneisuuttamme tuoda pelaaminen kaikille ja kaikenlaisille pelaajille."

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
uusi näyttö pelaamiseen 1 Tietokoneen näytöt
Windows 11 - Keskustelu 223 Windows -ongelmat
Biisiketju 5365 Vapaata keskustelua
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 20 Laajakaistaliittymät
Biisien lähetys linkkinä muille 8 Yleistä keskustelua digitaalisesta musiikista
Softa pitkän videon tekoon? 5 Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta
Samsung vai ProCaster? 3 Televisiot
Topfield crc-1410ct 11 Keskustelua kaapeliverkon digibokseista
Synkronointivirhe 3 Android -keskustelu
Kannettava rakennustekniikan opiskelijalle 17 Uutta kannettavaa ostamassa
Näytä lisää viestejä