Logitechin Signature M650-hiiret huomioivat kämmenten kokoerot ja sopivat myös vasenkätisille

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen,

Logitechin Signature M650-hiiret huomioivat kämmenten kokoerot ja sopivat myös vasenkätisille
Tietokoneen oheislaitteiden valmistaja Logitech julkaisi uudenlaisen hiirimalliston kahdella kokovaihtoehdolla, kolmella värillä ja vasenkätisten mallilla.Langattomasti toimivat Signature M650- ja Signature M650 for Business -hiiret ottavat huomioon sekä kämmenten eri koot että vasenkätiset tietokoneen käyttäjät. Uuden malliston hiiristä on saatavana kaksi eri kokoa. Lisäksi malliston vasenkätisille suunnattu hiiri tuo kätevät peukalopainikkeet myös vasemmalla kädellä hiirtä käyttäville."Tietotyötä tekee maailmanlaajuisesti yli miljardi työntekijää. Noin puolella näistä ei ole käytössä hiirtä lainkaan tai parhaimmillaankin vain perustason langallinen hiiri", toteaa Logitechin tuotepäällikkö Art O'Gnimh.

"Signature M650 -hiiret tarjoavat luotettavan ja laadukkaan Logitech-kokemuksen, joka tehostaa tuottavuutta helpottamalla ja nopeuttamalla työtä."


Logitech kertoo hiirien olevan käytössä hiljaisia. Hiiret ovat jopa 90 prosenttia hiljaisempia kuin esimerkiksi Logitech M185 -hiiri. Tämä on saavutettu Signature M650- ja hieman isommassa Logitech Signature M650 L -hiiressä -SilentTouch-teknologiaa, jonka ansiosta painallukset ovat lähes täysin äänettömiä.

SmartWheel-vierityspyörä tuo työhön sekä nopeutta että tarkkuutta.. Kaksitoimista vierityspyörää voi käyttää hurjasti rullaten, jolloin tuhannet rivit voidaan kelata sekunneissa. Vaihtoehtoisesti vierityspyörän tarkalla porrastuksella rivit ja sivut ovat selattavissa tarkasti halliten.

Hiiret ovat yhteensopivia Windows-, macOS-, Linux-, Chrome OS-, iPadOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Langaton yhteys voidaan muodostaa joko Bluetooth Low Energy -yhteydellä tai mukana tulevalla Logi Bolt -vastaanottimella. Hiirien painikkeiden toimintaa voi hallita Logitech Options+ -ohjelmalla.

Hiiret eivät tue esimerkiksi Logitech MX Anywhere 3 -hiiren tapaan Easy-Switch- ja Flow-tekniikoita, joilla voi vaihtaa eri laitteiden välillä yhteyttä nopeasti.

Logitech Signature M650 -hiiret ovat saatavana valkoisena, grafiitinmustana ja vaaleanpunaisena. Hiiret toimivat yhdellä AA-sormiparistolla jopa kahden vuotta.

Signature M650 hiirien kolme erilaista värivaihtoehtoa

Logitech Signature M650-, Logitech Signature M650 L- ja Logitech Signature M650 for Business -hiiret tulevat myyntiin tammikuussa 49 euron suositushinnoin.

Lisätietoa saa täältä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
uusi näyttö pelaamiseen 1 Tietokoneen näytöt
Windows 11 - Keskustelu 223 Windows -ongelmat
Biisiketju 5365 Vapaata keskustelua
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 20 Laajakaistaliittymät
Biisien lähetys linkkinä muille 8 Yleistä keskustelua digitaalisesta musiikista
Softa pitkän videon tekoon? 5 Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta
Samsung vai ProCaster? 3 Televisiot
Topfield crc-1410ct 11 Keskustelua kaapeliverkon digibokseista
Synkronointivirhe 3 Android -keskustelu
Kannettava rakennustekniikan opiskelijalle 17 Uutta kannettavaa ostamassa
Näytä lisää viestejä