Jimm's PC-Store julkisti kolme näyttävää nestejäähdytteistä tietokonetta

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen,

Jimm's PC-Store julkisti kolme näyttävää nestejäähdytteistä tietokonetta
Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja Jimm's PC-Store on esitellyt kolmea uutta nestejäähdytteistä tietokonetta. Mini Ocean on pieni ja pippurinen, Deep Space puolestaan malliston tehokas järkikone ja Big Chungus V2 on uuden malliston lippulaiva.

"Olemme jo vuosia tehneet räätälöityjä nestejäähdytteisiä tietokoneita ja tarjonneet monipuolisen valikoiman jäähdytystarvikkeita", kommentoi Jimm's PC-Storen toimitusjohtaja Veli "Wellu" Nietula.

"Emme ole aiemmin tehneet omaa nestejäähdytteistä tietokonemallistoa, mutta nyt koemme ajan olevan oikea sellaiselle. Nestejäähdytteisten tietokoneiden kysyntä on lisääntynyt eikä läheskään kaikki sellaista haluavat kaipaa tietokoneen rakentamiseen liittyvää vaivaa ja epävarmuutta toimivuudesta. Tarjoamme osaamisellemme myös takuun, joten epävarmuustekijöitä ei enää ole!"


punaisella värillä korostettu Big Chungus V2 sivusta kuvattuna
Big Chungus V2Big Chungus V2 on rakennettu kooltaan massiiviseen ja näyttävään Big Chungus UNIT -koteloon. Sisällä olevat komponentit ovat hyvin esillä viistokotelon karkaistun lasin myötä. Kotelon molemmat sivut, etupaneeli ja jopa katto ovat hillitysti tummennettua lasia.

nestejäähdytteinen AMD Radeon näytönohjain Big Chungus V2 koneessa
Big Chungus V2


Sisälle on laitettu tehokas jopa 4,9 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettava AMD Ryzen 9 5950X -suoritin sekä AMD RX 6900 XT -näytönohjain. Järjestelmä pysyy viileänä näyttävällä Jimm'sin suunnittelemalla nestejäähdytysjärjestelmällä, jossa on hyödynnetty EK Water Blocksin erillisosia.

Deep Space tietokone violetissa valaistuksessa
Deep Space


Deep Space koneessa käytetään E-ATX-tornikoteloa, jonka etupaneeli ja vasen kylki ovat karkaistua lasia. Nämä paljastavat Jimm'sin upeasti suunnitteleman nestejäähdytysjärjestelmän.

Laitteessa hyödynnetään AMD Ryzen 9 5900X -suoritinta ja NVIDIA RTX 3080 Ti -näytönohjainta.

nestejäähtys Deep Space koneen sisällä
Deep SpaceMini Ocean on lähes kuution muotoinen tehokone, joka on mitoitettu Mini-ITX-koteloon. Etupaneeli ja vasen kylki ovat karkaistua lasia, josta näkee läpi Jimm'sin suunnitteleman nestejäähdytysjärjestelmän. Suorittimena toimii AMD Ryzen 7 5800X -suoritin ja grafiikoista vastaa tehokas NVIDIA RTX 3070 -näytönohjain.

Mini Ocean kone vaaleansinisesä valaistuksessa
Mini Oceanin nestejäähdytysjärjestelmä sinisellä nesteellä
Mini Ocean


Jimm's Liquid Builds - Big Chungus V2, Jimm's Liquid Builds - Deep Space ja Jimm's Liquid Builds - Mini Ocean tulevat saataville tänään 6 999, 6 699 ja 4 799 euron kuluttajahintoihin.

Komponenttien saatavuus on maailmalla pitkälti heikkoa, mutta tästä huolimatta Jimm's pyrkii kasaamaan koneet nopeasti eli asiakkaan ei tarvitse odotella sitä kovin kauaa.

Jimm's esittelee kyseisiä koneita tänään Jimm's striimivalvojaisissa, joka on katsottavissa YouTubesta klo 19.00 alkaen.

Mallistoa pääsee ihmettelemään tarkemmin tällä sivulla, jonne tulee lisätietoa striimivalvojaisten yhteydessä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5397 Vapaata keskustelua
Langatonverkko RJ45 portin avulla 4 WLAN ja lähiverkot
PlayStation 5 -saatavuus 31 Playstation (PS4 ja PS5)
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
2x uusia 27" näyttöjä 2 Tietokoneen näytöt
Pelejä ilmaiseksi 161 PC:n pelit
Tulostimen nimi tulostusasetuksissa 8 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
2 min mustaa ennen aukeamista 12 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä