AfterDawn logo

Razer julkaisi usealla alustalla toimivat langattomat Barracuda X -pelikuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Razer julkaisi langattomat Barracuda X -pelikuulokkeet, jotka toimivat tietokoneella, PlayStationilla, Nintendo Switchillä ja Android-laitteilla.

Kuulokkeiden suositushinta on 99 euroa ja ne ovat saatavilla heti.

Kuulokkeiden langaton yhteys on toteutettu USB-C -liitännällä toimivalla sovittimella. Mukana tulee myös lisäjohto USB-A -liitännällä, joka mahdollistaa yhdistämisen laitteisiin, joissa ei ole USB-C -liitäntää.

Barracuda X:n USB-C-sovitin eri laitteissa

Bluetooth-yhteyttä kuulokkeissa ei ole. Langallisesti kuulokkeita voi käyttää 3.5 mm:n liitännän avulla, sillä kuulokkeista löytyvää USB-C -liitäntää käytetään vain lataukseen.


Langattomassa käytössä virtaa luvataan riittävän jopa 20 tunniksi.

Näissä kuulokkeissa ei ole monista muista Razerin laitteista tuttua RGB-valaistusta, eivätkä kuulokkeet tarvitset Razerin Synapse -ohjelmistoa toimiakseen.

Äänestä vastaa Razer TriForce 40 mm:n elementit. Windows-tietokoneella käytettäessä pääsee hyödyntämään tilaääntä. Kuulokkeissa on irrotettava mikrofoni.

Barracuda X -kuulokkeet painavat 250 grammaa. Kuulokkeissa hyödynnetään kangasta ja keinonahkaa. Razerin mukaan kuulokkeet sopivat käytettäväksi sisällä ja ulkona.

Lisätietoa kuulokkeista saa täältä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT