AfterDawn logo

ROCCAT julkaisi langattomat Syn Pro Air -pelikuulokkeet 3D-äänellä ja 24 tunnin akunkestolla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Turtle Beachin alaisuudessa toimiva ROCCAT julkaisi Syn Pro Air -langattomat pelikuulokkeet PC-pelaajille.

"Syn Pro Air on ehdottomasti paras pelikuulokkeemme tähän mennessä", kertoo René Korte, ROCCATin perustaja.

Äänestä vastaavat 50 mm:n neodyymielementit. Kuulokkeet vievät perinteisen 7.1 -tilaäänen uudelle tasolle 3D-äänen muodossa, joka mahdollistaa ympärillä tapahtuvien peliäänien kuulemisen lisäksi ylhäältä ja alhaalta tulevien peliäänien kuulemisen.

Lisäksi kuulokkeet tukevat Turtle Beachin Superhuman Hearing -ominaisuutta, joka vahvistaa esimerkiksi lähestyvän vihollisen askelten ääntä.

Syn Pro Air -kuulokkeet käyttävät langattomaan yhteyteen Stellar Wireless -teknologiaa, joka vähentää viivettä perinteiseen Bluetooth-yhteyteen verratessa. Kuulokkeiden mukana toimitetaan USB-A-vastaanotin.


Syn Pro Air kuulokkeet taitettuna henkilön kaulalla

Stellar Wireless -teknologia auttaa myös parantamaan akunkestoa, jonka luvataan näiden kuulokkeiden kohdalla olevan jopa 24 tuntia yhdellä latauksella. 15 minuutin latauksen USB-C -liitännän kautta luvataan tarjoavan jopa 5 tunniksi lisää peliaikaa.

Korvakupit peittävät korvat kokonaan. Niissä käytetään muovivaahtoa ja kuulokkeiden luvataan sopivan hyvin laseja käyttäville. Kangas on hengittävää ja auttaa estämään epämukavan lämmön muodostumisen. Korvakupit myös kääntyvät tasaiseksi, joka helpottaa kuljettamista.

Kuulokkeiden mikrofonin voi nostaa ylös, jolloin se mykistyy. Mikrofonin voi myös irrottaa. Lisäksi kuulokkeista löytyy hieman RGB-valaistusta

Syn Pro Air -kuulokkeet ovat nyt ennakkotilattavissa ja saatavilla ne tulevat 20. kesäkuuta 2021. Suositushinta on 149,99 euroa.

Lisätietoa kuulokkeista saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT