Creativen uudet SXFI AIR GAMER -pelikuulokkeet lupaavat etulyöntiasemaa ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen,

Creativen uudet SXFI AIR GAMER -pelikuulokkeet lupaavat etulyöntiasemaa ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin
Creative julkaisi uudet USB- ja langattomat hybridikuulokkeet, jotka tarjoavat viiveetöntä ääntä pelaajille sekä elokuva- ja musiikkiharrastajille. Pelaajille on myös tarjolla tekniikoita, joiden luvataan tarjoavan etulyöntiasemaa ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin.

Uudet pelikuulokkeet ovat nimeltään SXFI AIR GAMER. Kuulokkeissa käytetään Bluetooth 5.0 -yhteyttä langattomaan yhdistämiseen sekä USB-C -liitäntää langalliseen käyttöön. Käyttö onnistuu tietokoneella ja konsoleilla.

Langattomasti käyttöä luvataan jopa 11 tuntia. Langattomasti käytettäessä äänenvoimakkuuden säätö, kappaleiden vaihtoja puheluihin vastaaminen onnistuu kosketusohjauksen avulla.

Ääntä tuottavat 50 mm:n neodyymielementit. Ääntä on parantamassa Super X-Fi -tekniikka, joka lupaa kuulokkeiden kuulostavan siltä kuin kuulokkeissa olisi laadukas kaiutinkokoonpano. Käyttömukavuuteen on panostettu rei'itettyjen proteiininahkakorvatyynyjen muodossa, jotka hengittävät hyvin eivätkä hiosta.

Pelaajille on tarjolla SXFI BATTLE Mode -äänitila, joka parantaa pelattavuutta antamalla tarkkoja äänivihjeitä ja tietoja vastustajan etäisyydestä ja sijainnista. Tämän luvataan tarjoavan etulyöntiaseman ensimmäisen persoonan ammuntapeleissä.


Kuulokkeista löytyy CommanderMic -mikrofoni, jonka luvataan tarjoavan ainutlaatuisen akustiikkasuunnittelun ansiosta laadukasta ääntä. Tätä on parantamassa vielä SXFI inPerson -mikrofonitekniikka, joka voimistaa puheääntä ja vaimentaa samalla tehokkaasti ympäristön melua. Tämän myötä kuulokkeiden luvataan sopivan erityisen hyvin esimerkiksi etäkokouksiin.

Creative sxfi air gamer kuulokkeet kuvattuna edestä mikfonin kanssa

Lisäksi SXFI AIR GAMER -kuulokkeet ovat Creativen ensimmäiset kuulokkeet, jotka hyödyntävät uutta GamerChat-toimintoa. Se toistaa Super X-Fi -tekniikan holografiset peliäänitehosteet USB-yhteyden kautta ja mobiilichatin (esim. Discordin) Bluetooth-yhteydellä. Tällöin käyttäjä voi vastata puheluun helposti samoilla kuulokkeilla ja palata taas suoraan pelin tuoksinaan ilman keskeytyksiä. Ominaisuus toimii myös käytettäessä Nintendo Switch- ja muita alustoja, joilla puheyhteyttä ei yleensä ole käytössä.

Creative SXFI AIR GAMER -kuulokkeet ovat saatavissa Creativen nettikaupasta 139,99 euron hinnalla.

Kuulokkeiden lisäksi pakkauksessa toimitetaan kevlar-vahvisteinen USB-C-kaapeli, CommanderMic-mikrofoni pelaamiseen ja etäkokouksiin, NanoBoom-mikrofoni, jota voi käyttää pidemmän CommanderMicin sijasta sekä USB-C-USB-A-muunnin, joka mahdollistaa liittämisen vanhempiin USB-A-laitteisiin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelejä ilmaiseksi 144 PC:n pelit
Biisiketju 5354 Vapaata keskustelua
Xiaomi 11T 13 Android -keskustelu
Kannettava taloustieteen opiskelijalle 3 Uutta kannettavaa ostamassa
Chrome selain ja osoitepalkki 2 Ajuri- ja softaongelmat
PlayStation 5 -saatavuus 16 Playstation (PS4 ja PS5)
ccleaner ajuri päivitys ongelma 56 Ajuri- ja softaongelmat
Hyvät tarjoukset-ketju 1213 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Sillattu kännykän netti PC:llä 1 WLAN ja lähiverkot
Yhteys kotiin 2 WLAN ja lähiverkot
Näytä lisää viestejä