AOC laajentaa tuotevalikoimaansa pelaajille suunnattuihin lisälaitteisiin - ensimmäisinä tuotteina GH200 ja GH300 -pelikuulokkeet

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen,

AOC laajentaa tuotevalikoimaansa pelaajille suunnattuihin lisälaitteisiin - ensimmäisinä tuotteina GH200 ja GH300 -pelikuulokkeet
Pelinäytöistä tuttu AOC laajentaa tuotevalikoimaansa pelaajille suunnattuihin lisälaitteisiin. Ensimmäisinä tuotteina julkaistiin kahdet pelikuulokkeet: GH200 ja GH300.

Kuulokkeet sijoittuvat suhteellisen edulliseen hintaluokkaan. Nämä kuulokkeet tulevat saataville toukokuun aikana 42,90 ja 55,90 euron suositushinnoilla.GH200 käyttää 50 mm:n elementtejä ja ne tuottavat stereoääntä. Kuulokkeissa on kaksimetrinen punottu kaapeli ja 3,5 mm:n ääniliitäntä, jonka ansiosta näitä voi käyttää tietokoneen, konsolin tai älypuhelimen kanssa. Kuulokkeiden mukana tulee myös Y-jakaja, jolla käyttäjät voivat tarvitessaan jakaa mikrofoni- ja kuulokelähdöt.

Kuulokkeissa on puomimikrofoni, jonka voi irrottaa. Kuulokkeiden kaapelissa on myös ohjain äänenvoimakkuuden ja mikrofonin mykistystä varten.


AOC GH200 kuulokkeet kaapelin kanssa
GH200


Kuulokkeissa käytetään keinonahkaa ja vaahtopehmustetta, joiden luvataan tarjoavan erinomaisen käyttömukavuuden. Niissä on myös säädettävä teräksinen panta, jonka kerrotaan tarjoavan sopivuuden myös lakin päällä tai silmälaseja käytettäessä. Painoa on 326 grammaa.

Lisätietoa GH200 -kuulokkeista saa täältä.

GH300 -kuulokkeet sisältävät myös 50 mm:n elementit, jotka tuottavat virtuaalisen 7.1-tilaäänen. AOC:n mukaan äänenlaatu toistaa jopa studiotasoista ääntä 24 bitin ja 96 kilohertsin tarkkuudella.

Näissä kuulokkeissa käytetään USB 2.0 -liitäntää, jolla yhdistäminen tapahtuu tietokoneeseen.

GH300:n metalliverkkopinnoitteessa on RGB-valaistus neljällä eri valotilalla (hengitys, sykli, staattinen, off), joita voi hallita USB-kaapeliin upotetulla kaukosäätimellä. Siinä on myös äänenvoimakkuuden säädin ja mikrofonin päälle / pois -kytkin.

Rakenteeltaan G300 -kuulokkeet ovat pitkälti samanlaiset kuin GH200 -kuulokkeet. Näissäkin käytetään keinonahkaa ja vaahtopehmustetta. Teräksinen panta on säädettävä ja mikrofonin voi irrottaa. Painoa on 363 grammaa.

Lisätietoa saa täältä.

GH300 kuulokkeiden kaapelissa on monipuolisempi ohjain
GH300

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5208 Vapaata keskustelua
Perseilyketju. 2206 Vapaata keskustelua
Viisarikello Windowsiin 3 Käyttäjien tekemät oppaat
Videoketju 417 Vapaata keskustelua
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 45 Vapaata keskustelua
koneen päivitys 1 Uutta tietokonetta ostamassa
koneen päivitys 1 Uutta kannettavaa ostamassa
Tekstitiedoston väri muuttuu tuolostettaessa 18 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
Hyvät tarjoukset-ketju 1177 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 113 PC:n pelit
Näytä lisää viestejä