AfterDawn logo

Razerin Thunderbolt 4 Dock -telakka tarjoaa kasan liitäntöjä ja Chroma-valaistuksen

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Razer esitteli uuden Huntsman V2 Analog -näppäimistön lisäksi myös pari kannettavan lisätarviketta. Razer Thunderbolt 4 Dock -telakka tarjoaa useita liitäntöjä näyttävän Chroma -valaistuksen kera. Näyttävää valaistusta tarjoaa myös uusi kannettavan tietokoneen jalusta.

Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma -telakka sisältää useita liitäntöjä kannettavan tietokoneen kaveriksi. Näihin lukeutuvat UHS-II SD kortinlukija, gigabitin Ethernet-liitäntä, 3x USB-A 3.2 Gen 2 -porttia ja 4x USB-C Thunderbolt 4 -liitäntää.

Thunderbolt 4 Dock Chroma sisältää useita liitäntöjä

Thunderbolt 4 Dock Chroma -telakan liitännät.


Thunderbolt 4 mahdollistaa 40 gigabitin tiedonsiirron. Telakkaan voi kytkeä vaikkapa kaksi 4K-näyttöä tai yhden 8K-näytön. Laite tarjoaa myös 90 watin latauksen kannettavalle tietokoneelle.

Razer myös haluaa telakan olevan esillä pöydällä, joten se sisältää myös Chroma RGB -valaistuksen, jota voi Windows-koneella hallita Synapse 3 ohjelmiston avulla.

Razerin telakka sisältää myös Chroma valaistuksen

Telakassa on näyttävä Chroma-valaistus.

329,99 euron hintainen Thunderbolt 4 Dock Chroma on nyt ennakkotilattavissa Razerin nettisivujen kautta ja se tulee myöhemmin saataville jälleenmyyjille.

Telakan lisäksi Razer julkaisi Laptop Stand Chroma V2 -telineen kannettavalle tietokoneelle. Alumiinista valmistettu teline nostaa kannettavaa hieman ylöspäin parantaen ergonomiaa ja jäähdytystä koneen alla.

Razerin uusittu kannettavan teline sisältää chroma valaistuksen

Laptop Stand Chroma V2 telineen pohjassa on valaistus.

Lisäksi telineen voi yhdistää koneeseen USB-C -liitännän avulla, jolloin lisälaitteita voi yhdistää telineen takana oleviin liitäntöihin. Liitännöistä löytyvät HDMI, USB-A ja USB-C. Myös tästäkin uutuudesta löytyy Razerin Chroma -valaistus.

Hintaa tällä telineellä on 129,99 euroa. Lisätietoa siitä saa täältä.


Telineen takana on muutama liitäntä esimerkiksi näytölle

Telineen liitännät.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT