AfterDawn logo

Uusi Amigaan keskittyvä verkkokauppa Suomeen: AmiGarage

AfterDawn AfterDawn

Pitkään kotimaamme ainoana retronälkäisten Commodore Amiga-fanien kauppana toiminut Gentle Eye on lopettanut toiminnan aiemmin tänä vuonna.

Nyt tuota aukkoa maamme retrotietokonekentässä on tullut täyttämään kuitenkin uusi yrittäjä, AmiGarage, joka on ostanut Gentle Eyen varastot ja pyrkii tuomaan muutakin tavaraa myyntiin lähiaikoina.

Luonnollisestikaan yli 25 vuotta vanhojen tietokoneiden lisälaitteilla ei hirvittävän leveästi elä, joten toimintaa pyöritetään harrastusmielessä. Mutta pyöritetään kuitenkin.

Joten, jos retroilu ja Amigat kiinnostavat, suosittelemme tutustumaan:

AmiGarage -sivusto (tätä kirjoittaessa vielä vahvasti kesken)

AmiGarage Facebookissa

Sekä luonnollisesti samaan hengenvetoon pitää mainita myös ehkäpä sisukkain ja sinnikkäin tietokonekerho maailmassa:

Suomen Amiga-käyttäjät ry - SAKU (Facebookissa)


P.S. Retroilusta kiinnostuneille lukuvinkkinä myös: Tällainen oli Commodore 64, tasavallan tietokone

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT