Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: 240GB 23 eurolla, 480GB 50 eurolla, teratavu alle satasella, ..!

Kirjoittaja Petteri Pyyny, | Kommentteja (1)

Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: 240GB 23 eurolla, 480GB 50 eurolla, teratavu alle satasella, ..!
Kesän taituttua syksyyn ovat myös SSD-levyjen hinnat koronapandemian jäljiltä lähteneet luisumaan alaspäin. Vielä keskikesällä 120 gigatavun SSD-levyjen halvimmat hinnat pyörivät noin 26 euron tasossa, mutta nyt alle 20 euron levyjä löytyy useampia.

Mutta merkittävintä tiputus on kuitenkin ollut tätä seuraavassa hintaluokassa, eli 240 gigatavun kokoluokassa, jossa alkaa saamaan myös "merkkivalmistajien" levyjä alle 30 eurolla, kun hinnat pyörivät vielä 35 eurossa keskikesän aikoihin. Ja aivan alekorista löytyy levyjä, jotka maksavat käytännössä saman kuin 120 gigatavun levytkin. Eli aletaan olemaan pisteessä, jossa 120 gigatavun levyn ostaminen ei ole enää kauhean fiksua, vaan kannattaa ehdottomasti napata pienelläkin budjetilla tätä tuplasti isompi levy ostoskoriin, jos nimenomaan tallennustilan määrä on se kriteeri, mitä haetaan.

Samalla lisäsimme seurantaamme uuden kategorian, eli kahden teratavun levyt, joissa hinnat ovat tässä seurantamme aikana vuoden, puolentoista aikana, asettuneet mukavasti jo noin 200 euron hintatasoon. Samoin teran levyissä hinnat ovat painuneet keskikesän jälkeen aavistuksen verran ja alle satasella irtoaa 960GB - 1TB -kokoluokasta levyä useammaltakin eri merkiltä.

Aivan suurimmissa SSD-levyjen kokoluokissa hinnat vielä karkaavat tavallisen ostajan ulottumattomiin, sillä suosituimmat 4 teratavun SSD-levyt maksavat pääsääntöisesti jotain 500 euron ja tuhannen euron välimaastossa. Nämä ovatkin yleensä aivan muuhun käyttöön suunnattuja kuin perusharrastajien kotikoneisiin.

Mutta tässäpä taas kuukauden kattauksemme, Suomen halvimmat SSD-levyt, eri kokoluokissan, olkaapa hyvät:

120 gigatavun SSD-levyt
240 gigatavun SSD-levyt
480 gigatavun SSD-levyt
960 gigatavun SSD-levyt
2 teratavun SSD-levyt
Poimintoja isommista SSD-levyistä
Postikuluttomat hinnat, jotka jutussa mainitaan, ovat olleet oikein artikkelin kirjoitushetkellä, joten emme takaa hintojen pitävyyttä tai jälleenmyyjien varastosaldoja - kannattaa siis kiirehtiä!Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

MrManala
MrManala
On sitten työnnetty 128-gigasen Apacerin hinta 240-gigasten ryhmään. Ei ihme että alkaa 240-gigasten hinnat muka-olla samaa luokkaa 120-gigasten kanssa...

Kommentoi uutista