Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: 120GB 22 eurolla, 480GB 60 eurolla, teratavu reilulla satasella, ..!

Kirjoittaja Petteri Pyyny,

Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: 120GB 22 eurolla, 480GB 60 eurolla, teratavu reilulla satasella, ..!
Keskikesän hintakatsauksemme tarkastelee jälleen kotimaamme jälleenmyyjien SSD-levyjen hintatasoa. Yhteenvetona voitaneen sanoa, että kuukauden takaiseen nähden hinnat ovat pysyneet suhteellisen maltillisesti aiemmalla tasollaan. Tällä kertaa mitään huikeita tarjouksia ei löydy ja teratavun - tai tarkemmin ottaen 960 gigatavun - kokoluokan hinnat ovat asettuneet ainakin toistaiseksi karvan päälle sadan euron tasoon.

Edullisimmissa levyissä hintataso on niissäkin pysynyt vakiona: reilulla parillakympillä saa itselleen 120 gigatavun SSD-levyn, joka on erittäin loistava valinta vaikkapa perheen kakkosläppäriin vanhan kovalevyn tilalle asennettavaksi. Vastaavasti järjestelmälevyksi, pöytäkonetta nopeuttamaan, isommista kokoluokista irtoaa vaikkapa puolen teratavun levyä noin 60 eurolla, useammalta eri valmistajalta.

Aivan suurimmissa SSD-levyjen kokoluokissa hinnat vielä karkaavat tavallisen ostajan ulottumattomiin, sillä suosituimmat 4 teratavun SSD-levyt maksavat pääsääntöisesti jotain 500 euron ja tuhannen euron välimaastossa. Nämä ovatkin yleensä aivan muuhun käyttöön suunnattuja kuin perusharrastajien kotikoneisiin.

Mutta tässäpä taas kuukauden kattauksemme, Suomen halvimmat SSD-levyt, eri kokoluokissan, olkaapa hyvät:

120 gigatavun SSD-levyt
240 gigatavun SSD-levyt
480 gigatavun SSD-levyt
960 gigatavun SSD-levyt
Poimintoja isommista SSD-levyistä
Postikuluttomat hinnat, jotka jutussa mainitaan, ovat olleet oikein artikkelin kirjoitushetkellä, joten emme takaa hintojen pitävyyttä tai jälleenmyyjien varastosaldoja - kannattaa siis kiirehtiä!Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista