Päivän diili: 27-tuumainen ViewSonicin näyttö, 142e - säästä 57e!

Kirjoittaja Petteri Pyyny,

Päivän diili: 27-tuumainen ViewSonicin näyttö, 142e - säästä 57e!
Päivän diilinä nostamme tällä kertaa esiin ViewSonicin 27-tuumaisen näytön, joka tukee AMD:n FreeSync-tekniikkaa ja irtoaa nyt todella edullisesti.

ViewSonic VX2757-mhd on 27-tuumainen FullHD -näyttö, joka tarjoaa 75Hz virkistystaajuuden, FreeSync-tuen sekä liitännät DisplayPortin, HDMI:n ja perinteisen VGA:n muodossa. Vielä pari päivää sitten näyttöä myytiin 199 eurolla, joten nyt on hyvä hetki napata itselleen edullinen ja iso näyttö.

Tarjoukseen pääset täältä:

ViewSonic VX2757-mhd, nyt 142 euroa

Näytöllä on jo hieman ikää eikä se pelaajien nahkaa kutittele, jotka ovat tottuneet jo 144Hz virkistystaajuuksiin, vaikka se pelinäytöksi nimenomaan onkin brändätty. Mutta isona työpöytänäyttönä ViewSonic vaikuttaa erittäin hyvälle ratkaisulle, todella halpaan hintaan.


ViewSonic VX2757-mhd


Laaja arvostelu näytöstä ja sen ominaisuuksista löytyy mm. täältä.

Kuten aina näissä nostoissamme, olemme löytäneet tarjouksen itse, emmekä tiedä lainkaan paljonko jälleenmyyjällä on varastoa - tai kuinka kauan tarjous on voimassa. Joten kannattaa toimia nopeasti,

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista