Päivän diili: Logitech G815 Lightsync mekaaninen näppäimistö matalaprofiilisilla kytkimillä nyt 129 euroa - säästä 70 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen,

Päivän diili: Logitech G815 Lightsync mekaaninen näppäimistö matalaprofiilisilla kytkimillä nyt 129 euroa - säästä 70 euroa
Logitech julkaisi matalaprofiiliset mekaaniset G915 Lightspeed ja G815 Lightsync -näppäimistöt viime vuoden elokuussa. Nyt näistä jälkimmäinen on hyvässä alennuksessa.

Logitech G815 Lightsync (Tactile) -näppäimistön hinta on nyt 129 euroa, kun normaalisti tätä näppäimistöä myydään 199 eurolla eli säästöä tulee 70 euroa. Hintavertailupalvelu Hintaoppaan mukaan 129 euroa on myös alin, jolla tätä näppäimistöä on myyty.

G815 on matalaprofiilinen mekaaninen näppäimistö, jossa käytetään GL-kytkimiä. Tämänhetkinen tarjous koskee näppäimistöä, jossa käytetään kosketuspalautetta kevyellä naksahduksella tuottavaa GL Tactile -kytkintä. Näppäimistöstä löytyy myös GL Clicky-versio, mutta sen hinta on 199 euroa.


G815 on langallinen näppäimistö ja näppäimistöstä löytyy myös USB-läpivienti. Näppäimistössä on viisi kappaletta G-makropainikkeita, erilliset painikkeet median hallintaan sekä Lightsync-valaistus.

Lisätietoa näppäimistöstä saa tästä.

Päivän diili


Logitech G815 Lightsync (Tactile) hinta nyt 129 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta. Tarjous on voimassa su 31.5.2020 asti. Tuotteen saatavuus on hyvä.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista