Halvimmat SSD-tarjoukset juuri nyt: 120GB parillakympillä, 240GB alle 30e, teratavu alle satasella, ..!

Kirjoittaja Petteri Pyyny,

Halvimmat SSD-tarjoukset juuri nyt: 120GB parillakympillä, 240GB alle 30e, teratavu alle satasella,  ..!
Koronapandemian jatkuessa eivät SSD-levyjen hinnat ole kuitenkaan enää merkittävästi heilahdelleet, näin huhti-toukokuun taitteen saapuessa, vaan maaliskuussa koetut hintojen heilahtelut tuntuvat pitkälti asettuneen.

Edullisimman seuraamamme SSD-levyjen kokoluokan alimmaksi hintatasoksi on nyt asettunut aivan karvan päälle 20 euroa, jolla saa jo levyjä useilta eri valmistajilta. Mielenkiintoista on, että toiseksi pienimmässä kokoluokassa, eli 240GB luokassa, edullisimmat hinnat ovat tipahtaneet merkittävästi ja halvimmillaan 240GB levyjä saa jopa alle 30 eurolla. Hintojen lasku 240GB luokassa on tehnyt kyseisen kategorian levyistä jopa 480GB -kokoluokkaa edullisempia - tai supertarjouksista tinkien, saman hintaisia. Harvinainen tilanne sinänsä, koska yleensä koon kasvaessa, myös "euroa per gigatavu"-hinta laskee.

Suurimmassa säännööllisesti seuraamassamme kokoluokassa eli noin teratavun kokoisten levyjen kategoriassa hinnat ovat pysytelleen tutussa, noin sadan euron tasossa. Erona aiempaan kuitenkin se, että nyt taas myös juuri himppusen alle satasella saa levyjä, kun taso oli vielä juuri päälle satasen kuukautta aiemmin.

Nyt, kun kotikonttori on monelle arkipäivää, lienee kuitenkin syytä harkita elämän helpottamista ja hankkia SSD. Se on kuitenkin yksittäinen tärkein elementti, jolla tietokoneeseen saa aivan uutta puhtia, olipa kyseessä sitten läppäri tai pöytäkone.

Tässäpä poimintamme eri kokoluokista:

120 gigatavun SSD-levyt240 gigatavun SSD-levyt480 gigatavun SSD-levyt960 gigatavun SSD-levytPoimintoja isommista SSD-levyistäPostikuluttomat hinnat, jotka jutussa mainitaan, ovat olleet oikein artikkelin kirjoitushetkellä, joten emme takaa hintojen pitävyyttä tai jälleenmyyjien varastosaldoja - kannattaa siis kiirehtiä!Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista