Päivän diili: Huawein uudet MateBook D -kannettavat ovat heti alennuksessa - säästä 150 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen,

Päivän diili: Huawein uudet MateBook D -kannettavat ovat heti alennuksessa - säästä 150 euroa
Huawei esitteli MateBook D -sarjan kannettavat noin kaksi kuukautta sitten ja niiden myynti alkoi välittömästi. Nyt nämä kannettavat ovat tarjouksessa.

Huawei MateBook D 14" -kannettavan tietokoneen hinta on nyt 599 euroa, kun yleensä tätä kannettavaa myydään 749 eurolla. MateBook D 15" maksaa puolestaan nyt 549 euroa, kun yleensä laitetta myydään 699 eurolla. Molemmissa tulee siis säästöä 150 euron verran.

Kooltaan ja painoltaan MateBook D 15" on hieman isompi. Sen mitat ovat 357,8 mm x 229,9 mm x 16,9 mm ja painoa on 1,62 kg. Pienemmän MateBook D 14" mitat ovat puolestaan 322,5 mm x 214,8 mm x 15,9 mm ja painoa on 1,38 kg. Molemmista löytyy 16:9 -kuvasuhteen IPS Full HD -paneeli.


Suorituskyvystä molemmissa vastaa AMD Ryzen 5 3500U -suoritin sekä AMD Radeon Vega 8 -grafiikkapiiri, joiden parina on 8 gigatavua keskusmuistia. Tallennustilaa MateBook D 15" -mallissa on 256 gigatavua ja MateBook D 14" puolestaan sisältää 512 gigatavua.

Liitäntöjen osalta on tarjolla USB-A 2.0 -portti, USB-A 3.0 -portti, HDMI-portti ja USB-C-liitäntä, joka toimii sekä data- että virtaliitäntänä sekä 3,5 mm kuuloke-ja mikrofoniliitäntä. Isommassa kannettavassa on yksi USB-A 2.0 -portti enemmän. Kannettavien mukana toimitetaan 65 W USB-C -laturi, joka tukee kannettavan lisäksi muita Huawein laitteita.

Lisäksi kannettavien näppäimistöstä löytyy sormenjälkilukija ja oman näppäimen alle piilotettu web-kamera. MateBook D -tietokoneissa on NFC-tarra, joka mahdollistaa Huawei MateBook D -tietokoneen ja toisen Huawei-älylaitteen yhdistämisen toisiinsa Huawei Share -toiminnon avulla. Toiminnon avulla voi helposti siirtää tiedostoja puhelimesta tietokoneeseen tai toisinpäin.

Päivän diili
Tarjous löytyy usealta jälleenmyyjältä.

Katso myös: Lenovon 27" Full HD IPS -näyttö nyt 149 euroa - säästä 70 euroa.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista