Päivän diili: Lenovon iso tabletti todella hurjalla alennuksella

Kirjoittaja Petteri Pyyny,

Päivän diili: Lenovon iso tabletti todella hurjalla alennuksella
Päivän diilinä silmiimme osui tällä kertaa tarjous Lenovon 10,1 tuuman tabletista, joka irtoaa nyt todella mukavalla alennuksella.

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 on tyypillinen keskihintainen Android-tabletti, jota myydään yleensä noin 250 - 300 euron haarukassa. Tabletti käyttää Qualcommin SnapDragon 439 -järjestelmäpiiriä ja sisältää 4 gigatavua käyttömuistia. Näytön tarkkuus on tyypillinen tämän hintaluokan latteille, eli FullHD (1920x1080).

Tallennustilan suhteen on tarjolla kaksi eri vaihtoehtoa: sekä 32 gigatavun tallennustilalla varustettu versio että 64 gigatavun tallennustilalla varustettu malli, ovat molemmat muhkeassa alennuksessa.

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1, 32GB malli maksaa maksoi vielä viime viikolla noin 285 euroa, nyt sen saa tarjouksessa 179 eurolla, säästöä siis yli satasen verran.


Vastaavasti pienemmän tallennustilan malli, 32 gigainen versio, maksoi vielä viime vikkolla noin 250 euroa ja nyt sitä myydään 149 eurolla.

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1


Tarjous on voimassa maanantaihin 13.4. asti, mutta sitä on mahdotonta sanoa, paljonko jälleenmyyjällä riittää varastoa tuotteen osalta.

Tässä vielä linkit kumpaankin tuotteeseen:

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 64GB

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 32GB


Jos laite kiinnostaa, sen kattava arvostelu löytyy mm. täältä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista