Logitechin 119 euron Ergo K860 -näppäimistö tarjoaa luonnollisen kirjoitusasennon ergonomisen muotoilun ansiosta

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen,

Logitechin 119 euron Ergo K860 -näppäimistö tarjoaa luonnollisen kirjoitusasennon ergonomisen muotoilun ansiosta
Oheislaitteiden valmistaja Logitech on julkaissut ergonomisesti muotoillun Ergo K860 -näppäimistön, joka vähentää ranteiden rasitusta.

Logitech Ergo K860 -näppäimistö on muotoilu siten, että kahteen osaan jaetut näppäimet ja rannetuki mukailevat luonnollista kirjoitusasentoa. Kaarevan muotoilun ansiosta ranteet ovat luonnollisessa kirjoitusasennossa, joka ehkäisee ranteiden rasitusta, väsymistä ja kipeytymistä.

Ergo K860 näppäimet on jaettu kahteen osaan

"Työmukavuus on ensisijaisen tärkeää, sillä useimmat ihmiset viettävät kolmanneksen arjesta töissä. Suunnittelemamme ergonominen näppäimistö perustuu tieteelliseen näyttöön, joista olemme saaneet arvokasta tietoa työasennosta, käyttömukavuudesta ja lihasrasituksesta", kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Lars Holm Lauridsen. "ERGO K860 on suunniteltu, kehitetty ja testattu yhteistyössä johtavien ergonomia-ammattilaisten kanssa. Lopputuloksena on tuottavuutta kohentava ja miellyttävä näppäimistö."


Näppäimistön mukana tulee myös kaareva ja pehmustettu rannetuki, joka omalta osaltaan vähentää ranteiden rasitusta. Säädettävän rannetuen ansoista Ergo K860 -näppäimistöä voidaan käyttää istuen tai seisten. ERGO K860 -näppäimistöllä on ergonomiaa ilmaiseva ja arvokas United States Ergonomics -sertifiointi.

näppäimistö on muotoiltu kaarevaksi

Näppäimet perustuvat Logitechin Perfect Stroke -näppäintekniikkaan, joiden kestävyydeksi luvataan 10 miljoonaa painalluskertaa.Langaton Logitech ERGO K860 -näppäimistö on yhteensopiva pc- ja Mac-tietokoneiden kanssa joko vähävirtaisella Bluetooth Low Energy -tekniikalla tai erillisellä usb-vastaanottimella.

Ergo K860 on myös yhteensopiva Logitech Flow -tekniikkaa hyödyntävien hiirten kanssa. Esimerkiksi MX Master 3 -hiiren ja Ergo K860 -näppäimistön voi yhdistää Logitech Flow -tekniikan ja Logitech Options -ohjelmiston avulla useaan tietokoneeseen yhtäaikaisesti ja vaihtaa näiden laitteiden välillä saumattomasti.

Näppäimistön mitat ovat 233 mm x 456 mm x 48 mm ja sen paino on 1160 grammaa. Pakkauksen mukana toimitetaan USB-vastaanotin ja kaksi kappaletta AAA-paristoja.

Logitech ERGO K860:n suositushinta on Suomessa 119 euroa ja se tulee saataville maaliskuun aikana.

Lisätietoa näppäimistöstä saa tästä.

Lue Hardware.fin arvostelu Ergo K860 -näppäimistöstä tästä.
Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4654 Vapaata keskustelua
DNA kaapeli ongelma 38 Laajakaistaliittymät
Samsung Galaxy A40 suoratoisto-ongelma MTV 1 Vapaata keskustelua
Puhelinvertailun arvostelut ei näy 2 Palautetta ylläpidolle
Ryzen 5950X ja muistit 5 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1097 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Doom 3 Mod pelaajan askeleen äänet 3 PC:n pelit
Upotettu video pysähtyy kesken toiston 7 Ajuri- ja softaongelmat
Acronis ture image oem 32 Ajuri- ja softaongelmat
Mikä hinta Hp envylle 5 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä