Eve-Tech esitteli Spectrum-näytön IPS-paneelilla, 240Hz virkistystaajuudella ja QHD-resoluutiolla

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen,

Eve-Tech esitteli Spectrum-näytön IPS-paneelilla, 240Hz virkistystaajuudella ja QHD-resoluutiolla
Eve-Tech on esitellyt mielenkiintoisen Spectrum-näytön, joka on saatavilla kolmessa eri versiossa. Näytön hinta alkaa 359 eurosta.

LG:n valmistamalla IPS-paneelilla on kokoa 27 tuumaa ja kuvasuhde on 16:9. Näyttö on saatavilla kolmena eri vaihtoehtona: QHD-resoluutiolla ja 144Hz virkistystaajuudella, QHD-resoluutiolla ja 240Hz virkistystaajuudella tai 4K-resoluutiolla ja 144Hz virkistystaajuudella. Kaikissa on 1ms vasteaika.

QHD 240Hz ja 4K 144Hz -näytöt ovat varustettu DisplayHDR 600 -sertifioinnilla (750 nitin maksimikirkkaus) ja QHD 144Hz -näyttö on varustettu DisplayHDR 400 -sertifioinnilla (450 nitin maksimikirkkaus). Paneeli kattaa myös 98% DCI-P3 -väriavaruudesta.

Eve-Techin yhteisön kanssa suunnitellusta Spectrum-näytöstä löytyy liitäntöjen osalta HDMI, 2x DisplayPort, 2x USB-C, 3x USB-A, USB-B ja 3.5 mm:n kuulokeliitäntä. Toinen USB-C -liitäntä pystyy antamaan jopa 100 watin edestä virtaa, joten sillä voi ladata vaikkapa kannettavaa tietokonetta. Kaikki tekniset tiedot löydät tästä.


Spectrumin toimitukset alkavat vuoden 2020 viimeisen vuosineljänneksen aikana. Näytön voi kuitenkin ennakkotilata nyt Eve-Techin sivulta. Näytön hinta on 359 euroa, 499 euroa tai 599 euroa. Tällä hetkellä näytöstä täytyy maksaa 100 euron ennakkomaksun, joka takaa näytön saatavuuden näillä hinnoilla. Ennakkomaksun saa takaisin, mikäli ennakkotilauksen peruuttaa.

Näytön jalka täytyy myös ostaa erikseen. Tällä on hintaa 99 euroa. Eve-Techin mukaan tähän ratkaisuun päädyttiin yhteisön pyynnöstä, sillä yhteisön jäsenistä 46% halusivat mahdollisuuden ostaa näytön ilman jalkaa. Näyttö tukee VESA 100 x 100 -standardia.

Lue myös:
Asus paljasti todellisen eSport-näytön – 360 Hz:n paneeli.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5397 Vapaata keskustelua
Langatonverkko RJ45 portin avulla 4 WLAN ja lähiverkot
PlayStation 5 -saatavuus 31 Playstation (PS4 ja PS5)
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
2x uusia 27" näyttöjä 2 Tietokoneen näytöt
Pelejä ilmaiseksi 161 PC:n pelit
Tulostimen nimi tulostusasetuksissa 8 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
2 min mustaa ennen aukeamista 12 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä