Päivän diili: Asus Radeon RX 580 -näytönohjainta reippaalla alennuksella!

Kirjoittaja Petteri Pyyny,

Päivän diili: Asus Radeon RX 580 -näytönohjainta reippaalla alennuksella!
Päivän diilinä tänään Asuksen näytönohjainta, kahtakin eri mallia, hurjalla alennuksella.

Eli kyseessä on Radeon RX 580 -pohjainen, ylikellotettu näytönohjain, joka on myös "se kalliimpi suositeltu vaihtoehto" halvan pelitietokoneen kasaus-oppaassamme.

Näuytönohjaimen ostaja saa lisäksi mukaan valintansa mukaan joko Borderlands 3 tai Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint PC-pelin latauskoodin.

Neljän gigatavun GDDR5 -muistilla varuetsttu versio näytönohjaimesta irtoaa juuri nyt 149 euron hintaan ja 8 gigatavun malli samasta kortista 199 eurolla.

Tässä vielä linkit, tarjoukset eivät todennäköisesti kestä kauaa, emmekä tiedä lainkaan paljonko varastosaldoja tuotteilla on tätä lukiessasi:

Asus Radeon RX 580 Dual OC 4 Gt -näytönohjain, 149,90 euroa

Asus Radeon RX 580 Dual OC 2xHDMI 2xDP 8GB -näytönohjain, 199,99 euroaMolemmista korteista löytyy 2kpl HDMI-ulostuloja, 2kpl DisplayPort-ulostuloja sekä 1kpl DVI-D -ulostuloja.

Näytönohjaimia harvemmin myydään alennuksella, mutta näiden kahden tapauksen suhteen hinta on viime aikoina tippunut reippaasti. Etenkin Asuksen ylikellotettu 4GB -malli on nyt todella edullinen kuukauden takaisiin hintoihin verrattuna: vielä lokakuun alkupuolella kortti maksoi yli 200 euroa.

RX 580 sopii mainiosti 1080p / FullHD -pelitietokoneen näytönohjaimeksi ja kuten mainittua, löytyy suositeltuna näytönohjaimena budjettikone-ehdotuksestamme. Jos kiinnostaa verrata RX 580 -näytönohjainta muihin myynnissä oleviin kortteihin, suosittelemme perehtymään näytönohjainten paremmuusjärjestys -listaukseemme.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista